Skip to Content

Soft facelift: ansiktsløft med filler - Aleris i Bodø

Behandling med dermale fillere kan korrigere linjer, rynker og folder, men kan ikke erstatte tapt volum. Til dette brukes en spesialutviklet volumbehandling, som ikke bare kan gjenopprette formen i områder som kinn og hake, men som også kan gi deg jevne og langvarige resultater i opptil 18 måneder.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

soft-facelist-1200x800.jpg

Soft facelift er behandlingen for deg i 40-årsalderen og oppover. Vi kjenner alle til linjene og rynkene som dukker opp på huden, som smilerynker og bekymringsrynker, men det finnes også andre synlige aldringstegn. Under hudoverflaten skjer det gradvis tap av støttende vevstruktur og langtidsvirkningen av tyngdekraften fører til at større områder i ansiktet mister form og fylde.

 

Fyldigere, jevnere og sunnere utseende

Restylane Vital er en klinisk testet volumbehandling, som injiseres på skånsomt vis for å gjennopprette tapt volum og gi deg et fyldigere, jevnere og sunnere utseende.

Injeksjon av filler med hyaluronsyre stimulerer til gjenoppretting av kollagenet i huden.

Ettersom behandlingen består av injeksjoner, er risikoen for alvorlige bivirkninger veldig liten. Man kan få blåmerker, en viss hevelse og noe smerte i de behandlede områdene.

De fleste vil kunne gå på jobb allerede dagen etter.

Prisen for behandlingen avhenger av mengden produkt og tid ,som brukes for å oppnå det ønskede resultatet. 

Behandlingstid ca. 60 min.

 

Behandlingen kan inneholde:

  • Restylane Vital
  • Andre injeksjonsmidler

 

Bestill time på tlf. 75 80 19 10.

Alle priser på kosmetiske behandlinger finner du her!

 

Back to top