Skip to Content

SkinCeuticals - avansert profesjonell hudpleie - Aleris i Bodø

SkinCeuticals er et amerikansk veldokumentert hudpleiemerke med høye konsentrasjoner og svært aktive ingredienser. SkinCeuticals har bred anerkjennelse fra prestisjetunge American Academy of Dermatology grunnet produktenes kliniske veldokumenterte effekt og den forskning som ligger bak.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Merket er utviklet av forskeren og dermatologen Sheldon Pinnell og har opphav i hans revolusjonerende antioksidantforskning. Som et resultat av dette har SkinCeuticals markedets mest potente antioksidantsammensetninger og er verdensledende innen antioksidantteknologi.

SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens helse gjennom å korrigere aldringstegn, beskytte sunn hud, og forhindre fremtidige skader. SkinCeuticals tilbyr derfor kun klinisk dokumentert hudpleie drevet frem av forskning og vitenskap. Alle SkinCeuticals produkter har aktive ingredienser som er klinisk bevist til å trekke optimalt inn i huden og være effektive.

Rundt i verden blir SkinCeuticals avanserte hudpleie brukt av både dermatologer, plastikkirurger og autoriserte, medisinske partnerklinikker.

 

SkinCeuticals produkter er fordelt i fem kategorier:

  • PREVENT - Antioksidanter
  • PROTECT - Solbeskyttelse
  • CORRECT - Korrigerende
  • MOISTURIZE - Fuktpleie
  • CLEANSE & TONE - Rens

 

Kun 350,- 

Start Legetime


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Vi svarer så raskt vi kan, alltid innen én time.
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top