Skip to Content

Leppeforstørrelse og skulpturering av leppene i Bodø

Lepper er en sentral del av ansiktet. Mange kvinner drømmer om fyldige og myke lepper, mens andre ønsker å oppnå mer definert leppekant. Restylane kan gjøre underverket for deg som lengter etter fyldige lepper, ønsker å fremheve leppekonturen og definere amorbuen. Fremhev dine naturlige lepper med Restylane.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

En smilende munn med hvite tenner og røde lepper.

Våre kosmetiske sykepleiere har lang erfaring innen medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger. Vår kompetanse og erfaring sikrer at du oppnår vakre, naturlige og fyldige lepper i tråd med dine ønsker og behov.

Aleris Bodø er ved leppeforstørrelse opptatt av et naturlig resultat. Vi kan hjelpe deg med fyldigere lepper, fremheving av leppelinjen og å definere amorbuen. Om du har rynker rundt munnen, kan du få behandlet disse samtidig med en leppeforstørrelse. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring.

Leppeforstørrelse utføres på Aleris Bodø av medisinsk kvalifisert helsepersonell. Vi tilfører leppene volum gjennom å injisere en krystallklar gel som inneholder hyaluronsyre. Hyalouronsyre finnes naturlig i kroppen og har evnen til å binde vann.

Ved å injisere gelen inn i leppene støtter den opp hudens struktur og utfyller huden slik at leppene får volum. Behandlingsresultatet kan ses med en gang og det er langvarig – hos de fleste varer en leppeforstørrelse ved injeksjon ca 6 måneder.

Uansett om du ønsker mykere, fyldigere lepper – eller om du bare ønsker å markere leppekonturen litt, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for timebestilling.

I dag ønsker vi gjerne naturlige lepper som harmonerer med ansiktet. Dette tar vi hensyn til ved leppeforstørrelse.

 

Restylane - fyldige lepper, fremhevede leppekonturer og en mer definert amorbue

Restylane tilbyr en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Leppene får mye fokus, og blir ofte gjenstand for oppmerksomhet. Restylane kan skape fyldigere lepper, framheve leppekonturene og lage en mer definert amorbue på en naturlig måte.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

  • Skape mer leppevolum
  • Definere leppekonturene
  • Gjøre munnvikene gladere
  • Redusere røykerynker rundt munnen

 

Restylane har følgende leppeprodukter:

  • Restylane Lyps: for ekstra konturering av lepper
  • Restylane Kysse: for myke lepper med lett definering
  • Restylane Defyne: for myke lepper med moderat definering
  • Restylane Fynesse: for fine linjer rundt munnen
  • Restylane Refyne: for diskret oppbygging av tapt volum i lepper

Om du ønsker øket volum eller generell mykhet, så kan en Restylane leppebehandling gi deg ditt ønskede resultat.

Uimotståelige myke lepper er ikke bare for de unge eller genetisk heldige. Det er for alle. Leppene får naturlig volum og fuktighet, samt en uimotståelig mykhet.


Alle priser på kosmetiske behandlinger finner du her!

 

 

Back to top