Skip to Content

Filler i Bodø

Restylane glatter ut rynker og furer, slik at du kan gjenopprette gløden du en gang hadde samt få en fastere hud, innenfra og ut.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Vår kosmetiske sykepleier har spesialkompetanse på hudbehandling. Vi har solid erfaring med Restylane og kan vise til svært gode resultater. Vårt fokus på å levere den beste kvaliteten, både medisinsk og servicemessig, bidrar til at mange føler seg ekstra trygge og spesielt ivaretatt hos oss. La oss skreddersy en behandling for deg, slik at du oppnår de resultatene du drømmer om.

I likhet med Juvederm er Restylane en filler. En filler er et volumøkende stoff. Aleris Bodø benytter bare hyaluronsyre-fillere. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, framheve ansiktskonturer, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet.

 

Restylane glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene og gir deg fyldigere lepper

Restylane er en serie av ansiktsbehandlingsprodukter. Enten du trenger å forynge huden, glatte ut rynker eller framheve ansiktskonturer og lepper, har Restylane produkter som gjør at du både ser bra ut og føler deg vel.

Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre.

Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. En rekke kliniske undersøkelser har bevist at skjønnhetsproduktene med Restylane er både effektive og trygge.

Effekten av Restylane er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme.

 

Reduserer hudens aldring

Med alderen endres hudens kvalitet. Kollagen og elastiske fibrer brytes ned, og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre svekkes. Huden mister dermed sin spenst og blir grovere og tørrere. Dette skyldes delvis iboende faktorer som er vanskelige å endre, blant annet vår genetiske kode og den biologiske klokken. Enkelte ytre faktorer eller livsstilsfaktorer kan vi likevel til en viss grad styre for å redusere hudens aldring.

Restylane kan ikke skru tiden tilbake. Restylane kan imidlertid gjenopprette fuktbalansen og forbedre hudens struktur og spenst, samt fylle ut rynker og folder og gjenopprette ansiktsvolum og konturer.

Behandlingen kombineres ofte med injeksjonsbehandlinger og medisinske rynkekremer for å få den beste effekten. Restylane kan også være et verdifullt supplement til ansiktsløft og annen plastisk kirurgi (øyelokk, panneløft, laserbehandling, neseplastikk).

 

Hvorfor Restylane?

  • Restylane er verdens ledende dermale fyllstoff for hudforyngelse og estetisk korrigering av ansiktstrekk.
  • Både sikkerheten og effekten av Restylane er klinisk dokumentert, og støttes av omfattende kliniske studier foretatt over 15 år og med over 12 millioner behandlinger.
  • Restylane er den eneste HA filleren med FDA godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun en etterbehandling.
  • Restylane leveres både med og uten integrert bedøvelse.
  • Restylane er verdens mest dokumenterte dermale fyllstoff. Over 128 studier, samt 4 egne sikkerhetsstudier.
  • Alle publiserte studier er tilgjengelige på www.pubmed.gov.
  • Det vil si at din behandling med Restylane er godt dokumentert og 100 % trygt.
  • Alle priser på kosmetiske behandlinger finner du her!

 

 

Back to top