Skip to Content

Dermapen - Aleris i Bodø

Dermapen er en avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Den kosmetiske sykepleieren bruker Dermapen til å lage mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene kan frakte næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Ved å lage mikroskopiske hull i huden lurer man hudens celler til å tro at det har oppstått en skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner, slik at kollagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Resultatet blir økt produksjon av kollagen, som kan sammenlignes med effekten av en laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen har også vist seg å være mer effektiv enn de fleste behandlinger med krystallsliping og kjemisk peel. Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er behandling med Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Den har engangsnåler og er dermed helt steril. Pennnen har en kraftig motor som gjør at behandlingen kan gjennomføres meget effektivt. Lengden på nålen kan også justeres slik at behandlingen virker dypere etter behov.

 

Hudindikasjoner som egner seg til behandling med Dermapen:

  • Hyperpigmentering
  • Store porer
  • Strekkmerker
  • Linjer og rynker
  • Slapp og ujevn hud
  • Arr
  • Forebyggende for aldring
  • Generell hudforbedring

 

Man kan også benytte Dermapen til generell hudforbedring og for å forebygge aldring av huden.

 

- Er behandlingen smertefull og hvordan ser man ut etter behandlingen?

Du vil være rød og varm i huden rett etter behandling. Dette kan sammenlignes med å være solbrent. Dagen etter vil huden din kjennes noe sensitiv. Du kan sminke huden din allerede neste dag.
Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves som litt ubehagelig på enkelte områder.

 

- Hvor mange behandlinger trenger jeg, og hva kan jeg forvente av resultat?

Du kan forvente en fastere hud med en jevnere og friskere hudfarge. Porer og arr vil bli mindre fremtredende og linjer i huden vil mykne opp og bli mindre synlige. Sluttresultatet avhenger av utgangspunktet og er individuelt fra person til person. Resultatet avhenger også av daglige renserutiner og bruk av produkter. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med produkter, peeling eller injeksjoner. Du vil se en hudforbedring allerede etter første behandling. Vi anbefaler 4-6 behandlinger for et mer langvarig resultat. Det bør gå 6-8 uker mellom hver behandling.

 

- Hva skal jeg tenke på før behandling?

Det er viktig at huden er frisk, f.eks skal den ikke være solbrent eller behandlet med sterke syreprodukter eller kortisonkremer. Vi behandler ikke blødere, diabetespasienter, hud med eksem, de som er nyopererte, gravide, kreftpasienter eller de som går på blodfortynnende medikamenter.

For mer informasjon ring 75 80 19 10.

 

Back to top