Skip to Content

Effektive kosmetiske behandlinger i Bodø

Vår dyktige kosmetiske sykepleier kan hjelpe deg med det meste innen hudforbedring, slik at du får en jevnere hud og en mer opplagt look! Vi tilbyr alltid en uforpliktende konsultasjon, slik at du får en individuell vurdering og en behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Mange ønsker ikke å være borte fra jobb etter et kirurgisk inngrep og andre føler at problemet ikke er stort nok til å ville gjennomgå en operasjon. Det finnes i dag flere effektive kosmetiske behandlinger som gir god effekt uten av man behøver å gjennomgå kirurgiske inngrep.

Foruten at disse behandlingene kan være enklere alternativ til et kirurgisk inngrep kan de også være et nyttig supplement. Dette gjelder spesielt ved kosmetisk kirurgi i ansiktet. For eksempel vil resultatet før og etter ansiktsløft normalt bli enda bedre dersom man i forkant og etterkant bruker et medisinsk hudprogram for å bedre hudkvaliteten. Likeledes vil man ofte ha nytte av laser rynkefjerning rundt munnen samt injeksjonsbehandlinger for å fjerne eksempelvis rynker mellom øyenbrynene.

 

Bestill time på tlf. 75 80 19 10.

Alle priser på kosmetiske behandlinger finner du her!

Back to top