Tilbakemeldinger Aleris Nesttun har fått fra pasientene

Kvinne (75 år), kne: ”Etter operasjonen traff jeg en mann i resepsjonen som skulle operere noe i ankelen. Jeg sa til han at han kunne glede seg til en veldig hyggelig og positiv opplevelse. Mat fikk vi også servert. Jeg har sagt det til mange etter jeg kom hjem fra dere. Tusen takk. Nå har dere gjort det dere kan og nå skal jeg fikse resten så jeg får et godt kne.”

Kvinne (Stavanger), acromionplastikk: ”Tusen hjertelig takk for etterlengtet hjelp. Jeg har ingen smerter og tenker på dere ofte for den gode hjelpen. Ti tusen takk til alle skjønne dere i Bergen.”

”Jeg var utrolig imponert over den måten jeg ble tatt imot, kom inn til avtalt tidspunkt. Teres ringte meg ei uke etter operasjon og lurte på om det var noen spørsmål eller om jeg hadde problemer. Dette satte jeg utrolig stor pris på.”

"Min slektning som er fastlege har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra sine pasienter som er operert hos dere og foretrekker nå å henvise sine pasienter til Teres."

"Dr. Solheim "lovet" at jeg kunne delta på bakkeløpet Ulriken opp som ble avviklet 4 uker etter operasjonen. Det gjorde jeg og med godt resultat."

"Veldig fornøyd, alle var veldig vennlige og fikk god oppfølging av Eivind. skal tilbake på høsten. veldig godt resultat."

"Utrolig profesjonell, trygg og rask behandling via helseforskring til arbeidsgiver. God informasjon, gikk fort når jeg kom på klinikken. Og betryggende personale. En meget god opplevelse jeg vil anbefale andre."

"Sammenlignet med andre sykehus jeg har vært på, er dette den beste opplevelse av et sykehusopphold."

"Fantastisk opplevelse, rask behandling, etter 5 år med mye smerte. Takk!"

"Må få si at jeg er veldig takknemlig for god oppfølging og veldig bra behandling. Allerede tre venninner som har valgt dere til operasjoner nå. Og etter å ha hørt noen historier fra andre som har utført plastisk kirurgi andre steder, så er jeg veldig glad jeg valgte dere og anbefaler dere på det varmeste! (Brystforstørrelse)"

"Jeg er super fornøyd med operasjonen, kirurgen, anestesilegen og spesielt de som gjorde meg klar til operasjonen. Følte meg trygg og godt tatt vare på. Tusen takk!"

"Tusen takk for fantastisk service og hjelp!"

"Takk for at du gjorde det til en hyggelig opplevelse :-) (ganglionoperasjon, håndledd)"

"Generelt sett veldig fornøyd - følte meg trygg og ivaretatt ved klinikken. Fikk også god informasjon da jeg dagen etter operasjonen måtte ringe angående noe jeg lurte på. Det hadde ingenting med selve operasjonen å gjøre, men var et praktisk spørsmål. Og hvis det er noe jeg lurer på framover (6 uker etter operasjonen) vil jeg ikke ha betenkeligheter med å ta kontakt."

"Veldig fornøyd med oppfølging fra lege og sykepleier. Høyt tempo på lege under konsultasjon, forkant av operasjon og etterkontroll. Helt OK for meg da jeg opplevde at jeg fikk den nødvendige informasjon."

"Jeg fikk betennelse i såret, men fikk komme til kontroll samme dag. Ble anbefalt grønnsåpe bad 2 ganger 10 min daglig og dette hjalp uten flere komplikasjoner."

"Følte jeg fikk fantastisk behandling fra første telefonsamtale og syntes at de gjorde sitt ytterste for meg. Svært fornøyd med resultatet og anbefaler dere varmt i framtiden."

"Jeg fikk time med en gang. Når den timen var ferdig kunne jeg allerede få en dag der jeg kunne opereres. Jeg tok brystforstørrelse der for en stund siden og er kjempefornøyd med resultatet og med oppfølging og alt. Jeg anbefaler klinikken til alle jeg kjenner, og jeg kommer til å være fast "pasient" når eller hvis jeg skal gjøre noe mer!"

"Jeg er veldig fornøyd med måten jeg ble behandlet på av alle personer jeg hadde kontakt med, alt fra resepsjonist, anestesi, sykepleiere, leger og kirurg. Veldig betryggende å ha smilende mennesker rundt seg som tydelig viser, ikke overdrevent eller påtrengende på noen måte, at de kan det de holder på med og liker det."

"Hadde litt problem med navlen en liten stund. Men nå er den fin :-). De ringte og hørte med meg om hvordan det gikk!! Har ikke opplevd slik service ved andre sykehus/klinikker!! Er kjempefornøyd med både operasjonen og alle som jobbet rundt og med meg!!!"

"Helingstiden etter min operasjon er ikke ferdig enda, så jeg kan ikke si noe om hvor tilfreds jeg blir med resultatet. Men behandlingen jeg har fått så langt, har vært fantastisk. Dette gjelder fra mottakelse i resepsjonen til kirurg, sykepleier, hudpleier og pasientkoordinator. Meget profesjonelle, hensynsfulle og gode mennesker i alle ledd."

"Jeg er svært fornøyd med behandlingen, og anbefaler klinikken og kirurgen på det sterkeste!"

"Eg opplevde alt som hadde med operasjonen både før under og etter som svært profesjonelt. Tusen takk."

"Har blitt profesjonelt fulgt opp, når det oppstår spørsmål etter operasjon."

"Var hos legen og tok sting og skiftet på sår. De sa det var noe av det fineste arbeidet de hadde sett :) "

"Kjempefornøyd på alle måter!!"

"Er kjempefornøyd med all behandling og oppfølging, og måten jeg ble behandlet på."

"Syns at behandlingen har vært meget god. Har ikke hatt komplikasjoner etterpå."

"Kjempeflott plass med et fantastisk personale."

"Jeg ble svært godt mottatt, følte meg trygg og ble raskt behandlet. Svært fornøyd!"

"Er veldig fornøyd og gir mine beste anbefalinger til andre som tenker på å gjøre noe hos dere ;)"

"Jeg har anbefalt klinikken, og de har meldt sin interesse."

"Takk for god oppfølging til alle!"

"Vil bare si at jeg er veldig fornøyd med dere, og kunne ikke valgt en bedre klinikk!"