Skip to Content

Rygg- og nakkekirurg i Bergen

Ryggsmerter er noe de aller fleste opplever fra tid til annen. Hos mange er ryggsmerter forbigående, hos andre kan de dessverre være langvarige. Vi har solid erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av diverse rygglidelser.

 

Rygglidelser

Både prolaps og spinal stenose kan gå over av seg selv, men dersom smertene ikke gir seg etter en periode på et par måneder, kan operasjon være riktig for deg. Operasjonene blir gjennomført av våre kirurger som er spesialister i ortopedisk kirurgi. Deres erfaring og kunnskap er din beste garanti for et best mulig resultat.

Hos oss er du som pasient alltid i fokus.

Vi tar imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med, samt pasienter fra det offentlige - dog i mye mindre grad enn tidligere da avtalen med Helse-Vest er redusert til 25% av størrelsen de foregående 4 år.

  • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling. Prisene finner du her.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.
  • Ventetid for pasienter fra det offentlige er å finne på frittsykehusvalg.no.

 

For mer informasjon og timebestilling ring 55 11 80 80


Back to top