Skip to Content

Poser under øynene - Aleris i Bergen

Mange føler at de ser trøtte, uopplagte og eldre ut på grunn av såkalte poser under øyene. Faktorer som kan bidra til at huden rundt øyene blir slapp og henger er økende alder og moderne livstil. Dette fenomenet sees også hos yngre da tilstanden kan være arvelig. En øyelokksoperasjon bidrar til at huden rundt øyene strammes opp og du vil oppnå et mer opplagt og yngre ansikt.

 

Kirurgene ved Aleris Nesttun er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med å utføre øyelokksoperasjoner og kan vise til svært gode resultater.

Ta det første skrittet mot et mer våkent og ungdommelig blikk ved å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hos oss! Under konsultasjonen svarer kirurgen på alle dine spørsmål og gjennomgår nøye behandlingsforløpet for deg. Bor du langt unna Bergen kan du i første omgang sende fotografier av ansiktet ditt. Vi ønsker ansiktsbilde forfra, på skrått fra hver side samt bilder i profil.

Øyelokksoperasjon er et av de vanligste inngrepene innen plastisk kirurgi verden over. Operasjonen er svært skånsom og gir synlig og gode resultater.

Mange har problemer både med poser under øynene og tunge øyelokk. I slike tilfeller kan disse to operasjone gjennomføres samtidig.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

Operasjon av nedre øyelokk

Ved operasjon av nedre øyelokk fjernes overflødig fettvev og dermed poser under øyene. Noen ganger ønsker man også å fjerne litt overflødig hud, og da gjør vi det vanligvis ved hjelp av laseroppstramming av huden. Noen pasienter er uegnet for dette, og da kan man legge et snitt like under øyevippene og fjerne hudoverskudd. Arret blir tilnærmet usynlig kort tid etter operasjonen. Bestill en uforpliktende konsultasjonstime hos oss og beskriv dine ønsker og behov for en av våre kirurger. Vi har lang erfaring med øyelokksoperasjon, og vår kunnskap er din trygghet.

 

Behandlingsforløp

Operasjon av tunge øyelokk og poser under øynene har samme behandlingsforløp. Kontakt oss dersom noe fremstår som uklart. Alle henvendelser til klinikken behandles med respekt og høflighet.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet ovenfor.


Poser under øynene: Før operasjon - Aleris i Bergen

Poser under øynene: Før operasjon - Aleris i Bergen

Det er viktig at du følger våre pålegg før en operasjon med tanke på din egen sikkerhet.

Les mer >

Poser under øynene: På operasjonsdagen - Aleris i Bergen

Poser under øynene: På operasjonsdagen - Aleris i Bergen

Du må være frisk og opplagt på operasjonsdagen. Dersom du er forkjølet eller lignende, og er i tvil om du kan opereres, må du kontakte oss.

Les mer >

Poser under øynene: Etter operasjon - Aleris i Bergen

Poser under øynene: Etter operasjon - Aleris i Bergen

Du skal føle deg ivaretatt og trygg etter en operasjon hos oss. Etter 6-7 dager kommer du til oss for å fjerne sting.

Les mer >

Poser under øynene: Komplikasjoner og bivirkninger - Aleris i Bergen

Poser under øynene: Komplikasjoner og bivirkninger - Aleris i Bergen

Kirurgene ved Aleris Nesttun har lang erfaring med øyelokkoperasjoner. Det er en av grunnene til at komplikasjoner sjelden oppstår hos oss.

Les mer >

Poser under øynene: Ofte stilte spørsmål - Aleris i Bergen

Poser under øynene: Ofte stilte spørsmål - Aleris i Bergen

Alder er ikke en god indikator på hvem som kan opereres da både genetikk og moderne livsstil kan påvirke den delikate huden under og over øyne.

Les mer >


Back to top