Fettsuging i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Hvem kan få fettsuging med liposkulptur?

I prinsippet kan alle kvinner og menn over 20 år bli vurdert med tanke på operasjon. Er du overvektig vil det være gunstig for resultatet, samtidig som det reduserer risikoen for komplikasjoner, hvis du klarer å slanke deg før operasjonen.

Våre dedikerte kirurger vurderer alltid det som er best for deg. Iblant kan de komme til den konklusjon at andre operasjoner eller behandlinger kan være et bedre alternativ for deg.

Fungerer fettsuging som en slankemetode?

Fettsuging er ingen slankemetode. Du vil ikke gå ned mange kilo etter en fettsuging. Arvelige og/ eller hormonelle forhold bidrar til at fettansamlinger på ulike deler av kroppen kan være vanskelig eller umulig å slanke vekk. Fettsuging er et effektivt inngrep som fjerner fettansamlingene for alltid.

Hva forskjellen mellom liposkulptur og fettsuging?

Liposkulptur er en kirurgisk behandlingsteknikk som er en videreføring av den tradisjonelle fettsugingsteknikken. Etter at fettsuging ble oppfunnet rundt 1975, har liposkulptur-teknikken blitt forfinet og videreutviklet gjennom de siste ti årene.

Kan jeg kombinere fettsuging med annen behandling?

Mange opplever at huden er løs eller hengende etter graviditet eller kraftig vektnedgang. I slike tilfeller er ikke kun fettsuging tilstrekkelig for å korrigere og glatte ut magen. Fettsuging kombinert med bukplastikk er noen ganger nødvendig for å oppnå det beste resultatet.

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen