Bukplastikk i Bergen: På operasjonsdagen

Du må være frisk og opplagt på operasjonsdagen. Dersom du er forkjølet eller lignende, og er i tvil om du kan opereres, må du kontakte oss. Operasjonen utføres ikke når man har influensa med feber eller hoste eller en annen infeksjon.

Behov for ledsager

Umiddelbart etter operasjonen og frem til neste morgen vil du trenge en ledsager. Dette skyldes at man de første timene etter en narkose kan ha lettere for å besvime. Det er viktig å ta alle forholdsregler slik at du ikke faller og skader deg etter operasjonen.

Dusj

Samme dusjerutine som kvelden før operasjonsdagen skal gjentas før ankomst på klinikken operasjonsdag.

Sminke

Du må møte usminket til operasjonen. Minst en finger (langfinger eller ringfinger) på venstre hånd må være uten neglelakk.

Klær og fottøy

Bruk klær som er lette å ta på når du er nyoperert. Unngå sko og støvletter med høye heler.

Smertefri mageplastikk

Operasjonstiden varierer med hvilken type mageplastikk du skal ha.

  • Mini mageplastikk: ca. 2,5 timer
  • Full mageplastikk: ca. 3,5 timer

Vårt faste anestesiteam sørger for at operasjonen foregår med størst mulig sikkerhet og minst mulig ubehag. Vi har utført svært mange bukplastikk og kan garantere at du ikke vil merke noe under behandlingen. Selv om du sover under hele operasjonen, er narkosen så lett at du vil våkne umiddelbart etter at operasjonen er over. Vår erfaring er din garanti for en smertefri og trygg behandling.

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen