Skip to Content

Bukplastikk i Bergen

Mange plages av fettansamling, overflødig og hengende hud på magen etter vektnedgang eller graviditet. Dette er et problem som verken lar seg slankes eller trenes bort. En bukplastikk, også kalt mageplastikk, er den eneste operasjonen som kan gi deg den stramme, faste og flate magen du har drømt om.

Bukplastikk kan være løsningen for deg som har prøvd alt fra intens trening til slanking for å bli kvitt det lille ekstra på magen. Det finnes to typer bukplastikk; mini (nedre) bukplastikk og full bukplastikk. Ofte vil oppstramming av magemuskulatur også være nødvendig. Det er svært vanlig å kombinere fettsuging med mini (nedre) eller full bukplastikk for et godt resultat. Kirurgen vil tilpasse type bukplastikk etter dine behov og ønsker, så langt det er medisinsk forsvarlig.

Vi har dyktige kirurger som utfører bukplastikker med svært gode resultater. Du er vår høyeste prioritet, og vi benytter oss av ressurser og tid som er nødvendig for å gi deg de beste resultatene etter operasjonen. Du er i trygge hender både før, under og etter operasjonen.

Bestill uforpliktende konsultasjon hos oss og la oss vise deg før-og-etter-bilder og besvare de spørsmålene du har om operasjonen.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

Bukplastikk: erfaringer før og etter operasjon

 

Mini (nedre) bukplastikk - for deg som bare har løs hud nedenfor navlen

Dersom du har løs hud bare under navlen, kan det være tilstrekkelig å utføre en såkalt mini (nedre) mageplastikk for å få et godt resultat. Ved en mini (nedre) mageplastikk vil man ikke oppnå oppstramming av huden ovenfor navlen. Operasjonen kan utføres i lokalbedøvelse og er et betydelig mindre inngrep enn full mageplastikk. Sykemeldingstiden varierer fra 1,5-2 uker.

 

Full bukplastikk – for deg som ønsker å stramme opp hele magepartiet

Dersom du plages av løs eller overflødig hud over og under navlen, er det ikke tilstrekkelig med en mini bukplastikk. En full bukplastikk kan stramme opp hele magepartiet og gi deg den flate magen du har drømt om. En full bukplastikk utføres i narkose, og du vil ikke oppleve noen smerte under operasjonen. Sykemeldingstiden er vanligvis 3-4 uker.

 

Oppstramming av magemuskulatur

Det finnes to rette magemuskler som kan ha stor innvikling i magens fasong. Etter graviditet, vektoppgang eller noen ganger arvelige faktorer kan bidra til at disse magemusklene glir fra hverandre i midtlinjen. Dette kan gi en fornemmelse av at magen står ut. Mange opplever at trening ikke gir noen effekt. En moderne mageplastikk kan ”stramme opp magemusklene”, slik at magen får en så flat og fin fasong som mulig. Oppstramming av magemuskler foregår innvendig og gir ikke synlige arr. Etter en slik oppstramming opplever mange at effekten av trening er enda større enn før, da man får igjen kontakt med magemusklene.

 

Keisersnitt og arr

Har du arr fra keisersnitt, vil kirurgen som oftest ta utgangspunkt i dette arret. Mange ganger kan man da også «pynte» på arret etter keisersnittet (som ikke alltid er så estetisk tiltalende), ved å faktisk fjerne det. Eventuelle inndragninger kan da også korrigeres. I de aller fleste tilfeller vil dette gå greit, litt avhengig av hvor lavt arret ligger og hvor mye hudoverskudd man har. Vi diskuterer gjerne dette med deg under konsultasjonen.

 

Førsteklasses service hos Aleris i Bergen

Vi legger vekt på grundige samtaler mellom deg og kirurgen som skal behandle deg. Hos oss tilstreber vi å gi deg en god opplevelse der førsteklasses service møter god kvalitet. Hele vårt team gjør sitt ytterste for at du skal bli møtt med respekt og omsorg, også etter operasjonen. Du skal føle deg trygg og ivaretatt hos oss hos. Vår kompetanse og erfaring er din trygghet.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet ovenfor.


Bukplastikk i Bergen: Før operasjon

Bukplastikk i Bergen: Før operasjon

Det er viktig at du følger våre pålegg før en operasjon med tanke på din egen sikkerhet.

Les mer >

Bukplastikk i Bergen: På operasjonsdagen

Bukplastikk i Bergen: På operasjonsdagen

Du må være frisk og opplagt på operasjonsdagen. Dersom du er forkjølet eller lignende, og er i tvil om du kan opereres, må du kontakte oss.

Les mer >

Bukplastikk i Bergen: Etter operasjonen

Bukplastikk i Bergen: Etter operasjonen

Du skal føle deg ivaretatt og trygg etter en operasjon hos oss.

Les mer >

Bukplastikk i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

Bukplastikk i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

Våre kirurger hos Aleris Nesttun har lang erfaring med bukplastikk og det er kanskje derfor komplikasjoner oppstår sjelden hos oss.

Les mer >

Bukplastikk i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Bukplastikk i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Våre dedikerte kirurger vurderer alltid det som er best for deg.

Les mer >


Back to top