Skip to Content

Brystreduksjon i Bergen

Store og tunge bryster kan virke hemmende på fysisk aktivitet samt gi nakke- og skuldersmerter. Brystreduksjon gir deg lettere, rundere og høyere bryster med en finere fasong.

 

Har du plager på grunn av store og tunge bryster, eller ønsker mindre bryster av kosmetiske årsaker, kan brystreduksjon være en god løsning for deg. Brystreduksjon er et vanlig plastikkirurgisk inngrep, og en trygg behandling.

 

Lang erfaring med brystreduksjon

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med brystreduksjon og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

 

Operasjonen

Ved brystreduksjon reduseres brystenes størrelse ved at brystvev og overflødig hud fjernes, samtidig som brystene strammes opp. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

 

Konsultasjon hos plastikkirurg

Ved å møte til en konsultasjon vil en plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av brystreduksjonen, og du vil få mulighet til å se før-og-etter-bilder.

NB! De som bor langt fra Bergen, kan i første omgang sende bilder for vurdering via post eller e-post. Pass på å sende en serie gode bilder tatt forfra og fra siden. I de fleste tilfeller vil kirurgen ut ifra bildene kunne avgjøre hvorvidt du egner deg for brystreduksjon. Endelig undersøkelse og vurdering vil da skje på operasjonsdagen.

 

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontakskjemaet ovenfor.

 


Brystreduksjon i Bergen: Før operasjon

Brystreduksjon i Bergen: Før operasjon

Her kan du lese mer om hva du må tenke på før en brystreduksjon.

Les mer >

Brystreduksjon i Bergen: Etter operasjon

Brystreduksjon i Bergen: Etter operasjon

Her kan du lese mer om hva du må tenke på etter du har fått utført brystreduksjon.

Les mer >

Brystreduksjon hos menn (gynekomasti) - Aleris i Bergen

Brystreduksjon hos menn (gynekomasti) - Aleris i Bergen

Forstørret brystkjertelvev hos menn kalles gynekomasti. Tilstanden viser seg å være langt vanligere enn det man før trodde.

Les mer >


Back to top