Skip to Content

Brystløft i Bergen

Mange opplever at brystene deres har blitt slappere med årene. Et brystløft vil gjenopprette de høyere og strammere bryster du en gang hadde og samtidig gi dem rundere og finere fasong.

Metoden kan kombineres med brystforstørrelse med silikon hvis du ønsker større bryster. Brystløft er et vanlig inngrep innen plastikkirurgi.

Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes, slik at brystene strammes opp og gis en rund, høyere og finere fasong. Diameteren på brystvorten reduseres vanligvis, da store og tunge bryst ofte har utvidet brystvorte.

Lang erfaring med brystløft

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater. Metoden som velges vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat og redusere faren for komplikasjoner. Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og noen ganger et kort arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig, og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

 

Brystløft kombinert med brystforstørrelse

Enkelte kvinner som utvikler heng, har relativt små og "tomme" bryst. Da kan vi legge inn silikonproteser samtidig som vi utfører brystløft, for å øke volumet og bedre fasongen. Er brystene uthengte med en god del kjertelvev som tynger brystet, anbefaler vi at brystløft gjøres først, og at brystforstørrelse med innlegg av silikonproteser foretas ca 3-6 måneder senere hvis nødvendig.

Smertefritt

For at inngrepet skal medføre minst mulig ubehag for deg, utføres brystløftet i narkose. Du sover under hele inngrepet, og vi kan garantere at du ikke merker noe som helst. Selve operasjonen tar vanligvis mellom to og tre timer.

Individuell vurdering

Når du kommer til en konsultasjon, vil en plastikkirurg foreta en individuell vurdering og undersøkelse. Du vil få informasjon om gjennomføringen av operasjonen, og du vil få mulighet til å se før-og-etter-bilder av tidligere behandlede pasienter.

NB! De som bor langt fra Bergen, kan i første omgang sende bilder for vurdering via post eller e-post. Send en serie gode bilder tatt forfra og fra siden. I de fleste tilfellene vil kirurgen ut i fra bildene kunne avgjøre hvorvidt du egner deg for brystløft. Endelig undersøkelse og vurdering skjer da på operasjonsdagen.

Hvem kan opereres?

De som ønsker operasjon, må møte til konsultasjon ved Aleris Nesttun. For personer som kommer langveisfra, vil det være fint å få tilsendt bilder og personlige opplysninger om helse (sykdommer og tidligere gjennomgått inngrep), bruk av medisiner (også reseptfrie og vitamin/helsekosttilskudd) eller allergier. Opplysninger om alder og evt. barnefødsler, samt høyde og vekt er også viktig. Dersom disse opplysningene gir inntrykk av at en operasjon vil kunne gjennomføres, kan man da etter en telefonkonsultasjon kunne bestille time for konsultasjon og påfølgende operasjon direkte. Det understrekes at begge, både pasient og plastikkirurg, etter den forutgående konsultasjonen, må kunne trekke seg fra et ev. inngrep. Ved Aleris Nesttun vil konsultasjoner alltid bli gjort av kirurgen.

Vi tilbyr en uforpliktende konsultasjon hos våre spesialister i plastisk kirurgi, der du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet og hele prosessen. Det er viktig at du etter konsultasjonen er fornøyd med opplegget vi foreslår, og at du har en realistisk innstilling til hva vi kan oppnå. Vi ønsker ikke å gi deg falske forhåpninger og ”lover derfor ikke mirakler”.

NB! Alle må slutte å røyke 2 uker før operasjonen. Hvis ikke kan operasjonen bli strøket. Du må være røykfri i 3 uker etter operasjon.

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet ovenfor.

 

Les mer om brystløft her.


Brystløft i Bergen: Før operasjon

Brystløft i Bergen: Før operasjon

Her kan du lese mer om hva du bør tenke på før et brystløft.

Les mer >

Brystløft i Bergen: Etter operasjon

Brystløft i Bergen: Etter operasjon

Første uken anbefales at du holder deg mest mulig i ro, uten anstrengende aktivitet.

Les mer >

Brystløft i Bergen: Risiko og komplikasjoner

Brystløft i Bergen: Risiko og komplikasjoner

Brystløft medfører, som alle andre brystoperasjoner, en risiko for komplikasjoner.

Les mer >


Back to top