Brystforstørrelse ved Aleris Nesttun - les pasientenes erfaringer og anbefalinger

Terningkast 6 til alle

Terningkast 6 til alle ledd. Hadde gjort dette igjen. Følte meg godt ivaretatt av kirurgen og er meget fornøyd med str. 250ml - fra A- til C-cup.
46 år, to barn

En stor trygghet

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kirurgen forstod med en gang hvordan jeg ville ha det, og det var en stor trygghet. Folkene er fantastiske og jeg har blitt godt ivaretatt hele veien. Kunne ikke vært mer fornøyd.
22 år, sykepleiestudent.

Hyggelige og dyktige mennesker

Veldig fornøyd med resultatet! Veldig hyggelige og dyktige mennesker som jobber her, flinke til å gi god informasjon og til å hjelpe med å finne riktig størrelse o.l. Tusen takk.

Beste investeringen jeg har gjort

Resultatet ble like bra som jeg hadde håpet. Beste investeringen jeg har gjort.

Følte meg trygg og sikker under hele prosessen

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Kirurgen tok godt imot meg, noe som vises på resultatet. Jeg følte meg trygg og sikker under hele prosessen. Angrer ikke et sekund.

Ekstremt fornøyd med mine nye bryster

Jeg er ekstremt fornøyd med mine nye bryster. De ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg ble tatt godt vare på både før, under og etter operasjonen. Tipp Topp Tommel Opp.
21 år, bartender

Akkurat som jeg ønsker

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Legen har gjort akkurat som jeg ønsker!

God oppfølging og service

Kjempefornøyd med både resultat og valg av klinikk og lege. Han forsto nøyaktig hva jeg ville ha og veiledet meg. God oppfølging og service.
Ett barn, driver en skjønnhetssalong

Veldig fornøyd med hele prosessen

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen. Har følt meg veldig trygg og tatt vare på bæde før, under og etter operasjonen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og angrer ikke ett sekund.
34 år, to barn, sykepleier

Blir godt tatt vare på

Er veldig fornøyd med resultatet. Har vært på denne klinikken mange ganger fordi jeg er så fornøyd og blir godt tatt vare på. (Kvinne, 60 år, operert for 17 år siden)

Extremely happy with my result

After undergoing breast augmentation I am extremely happy with my result. I feel more confident and more like a woman, rather than a boy! The pain of recovery was only one week and the care of the nurses post op was fantastic. A heart felt thanks to all involved in the operation + recovery. (Woman, 25 years)

Bare positivt å si om klinikken og alle som jobber her!

Veldig fornøyd med resultatet, har ikke angret i det hele tatt. Var på konsultasjon to andre plasser, ingen av de kunne måle seg med Teres. Bare positivt å si om klinikken og alle som jobber her! (Kvinne, 27 år)

Har følt meg trygg gjennom heile prosessen

Eg er kjempefornøgd med resultatet. Det blei enda bedre enn forventa! Eg angra ikkje 1 sekund og hadde gjort det igjen. Eg er veldig forøgd med valg av klinikk, dei er veldig dyktige, imøtekommande og har gitt meg alt eg har trengt av informasjon. På operasjonsdagen var eg veldig nervøs og vurderte å ombestemme med fordi eg var så redd, men snille, flinke ansatte tok godt vare på meg og var med meg heile vegen. Smertene i ettertid var ikkje så vonde som eg hadde forventa, så det gikk veldig bra. Eg har følt meg trygg gjennom heile prosessen og kirurgen er veldig dyktig.
Kvinne, 22 år (brystforstørring)

Gjorde dette for meg selv

Jeg er en dame på 35 år med tre barn. Ammet alle tre slik at brystene ble tomme. Angrer ikke at jeg gjorde dette for meg selv. Føler meg mer vel som en alenemor med tre barn. Tusen takk for hjelpen!

Superglad for at jeg har gjennomført brystoperasjon

Jeg er superglad for at jeg har gjennomført brystoperasjon og kirurgen er en mann som vet hva han gjør! Jeg fikk han anbefalt og anbefaler han videre.

Veldig fornøyd med resultatet

Veldig fornøyd med resultatet etter å ha fjernet kapsling i begge bryst. Fikk god oppfølging både før og etter operasjonen av kirurgen og hans team. Vil takke for at jeg fikk komme kjapt til ny operasjon etter at kapslingen ble oppdaget rett før ferien.

Føler meg veldig ivaretatt hos dere

Etter mange års tenking på operasjon bestemte jeg meg endelig. Er kjempefornøyd med info både før og etter operasjonen. Føler meg veldig ivaretatt hos dere.
Kvinne, 46 år, to barn

Ingen kan se at de er operert

Veldig fornøyd med resultatet! Ingen kan se at de er operert, de sier bare at jeg har veldig fine pupper! Folk blir overrasket når jeg sier at de er operert. Kan få de til å se ut både enda større og mindre slik som jeg vil.
Kvinne, 22 år

Veldig fornøyd med resultatet

Jeg er veldig fornøyd med resultatet: Legen har gjort akkurat som på bildene jeg viste ham. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke tok litt større.
Kvinne, 23 år

Følte meg godt ivaretatt

Nydelige og hyggelige mennesker som både tok godt vare på meg og samtidig ga meg god informasjon. Det var veldig trygt og jeg følte meg godt ivaretatt.
Kvinne, 42 år

Følte meg ivaretatt, forstått og trygg

Jeg er kjempefornøyd med alle jeg har truffet ved Teres Bergen. Følte meg ivaretatt, forstått og trygg. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet i forkant, og jeg angrer ikke et sekund!
Kvinne, 32 år

Resultatet var bedre enn forventet

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det var bedre enn forventet. Størrelsen ble helt passelig og brystene så veldig naturlig ut.
Kvinne, 35 år

Fornøyd med resultatet på mine nye bryster

Er fornøyd med resultatet på mine nye bryster. Legen har gjort en god jobb og jeg kan anbefale han videre.
Kvinne, 40 år

Veldig fornøyd med hele min opplevelse

Jeg er veldig fornøyd med hele min opplevelse med Teres Bergen. Både konsultasjon i forkant og oppfølging etter operasjonen har vært veldig bra.
Kvinne, 29 år

Veldig fornøyd med behandlingen

Er fornøyd med resultat og størrelse på bryst. Veldig fornøyd med behandlingen her på klinikken.

Svært fornøyd med både oppfølging og behandling

Svært fornøyd med både oppfølging og behandling ved Teres Bergen! Operasjonen har gjort meg til den samme som jeg en gang var!
28 år, tobarnsmor

Hyggelige mennesker som tok godt vare på meg

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, hyggelige mennesker som tok godt vare på meg og ga meg god informasjon.

Veldig flink kirurg

Heile opplevelsen av å få brystforstørrelse var veldig fin. Veldig flink kirurg. Einaste eg angrer på var at eg ikkje tok større.
22 år, ingen barn

God veiledning av kirurg i forkant angående valg av proteser/størrelse

Jeg er fornøyd med resultatet. De ansatte på Teres har vært hyggelige og imøtekommende og jeg ble godt ivaretatt på operasjonsdagen. Har vært ok med etterkontrollene og oppfølgingen. Veldig ok å få god veiledning av kirurg i forkant angående valg av proteser/størrelse.

Har i dag fire barn og brystene er fremdeles fine

Jeg opererte inn proteser for 12 år siden. Var fornøyd, men tenkte de kunne vært litt større. Har i dag fire barn og brystene er fremdeles fine. Men mulig jeg ønsker å få dem litt fastere med større proteser. Har ikke hatt komplikasjoner etter operasjon.

Vurderer du brystforstørrelse? Aleris i Bergen tilbyr uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg. Bestill time på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen