Brystforstørrelse i Bergen: Før operasjon

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

10 dager før operasjon

Det er særlig viktig at medisiner som virker blodfortynnede (Albyl-E, Dispril ol.) sløyfes ca. 10 dager før operasjonen. Dersom du er i tvil om dette kan gjøres, må du diskutere dette med den legen som har forordnet disse medisinene. For Marevan vil det bli gjort individuelle avtaler. Vær oppmerksom på at enkelte vitaminer (E-vitaminer og selèn) har en slik effekt og også bør sløyfes 10 dager før operasjonen. Normalt behøver en ikke slutte med p-piller før operasjonen, men dette må i det enkelte tilfelle diskuteres med kirurgen.

Dagen før operasjon

Kvelden før operasjonen fjerner du alle smykker og vasker hele kroppen og håret med Hibiscrubsåpen du har fått resept på og kjøpt på apoteket.

6 timer før operasjon

Du skal faste i 6 timer før oppsatt behandlingstid. Dette gjelder også drops, tyggegummi og sigarettrøking. Du kan drikke klare væsker som vann, te og saft frem til 2 timer før avtalt operasjonstid.

Du bør på forhånd avtale med en person om å hente deg eller evt. ta taxi. Du kan ikke kjøre egen bil etter inngrepet. Bor du langt fra klinikken, anbefaler vi at du overnatter i nærheten av Bergen.

Vurderer du brystforstørrelse? Aleris i Bergen tilbyr uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg. Bestill time på tlf. 55 11 80 80 eller via kontakskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen