Skip to Content

Brystforstørrelse i Bergen

En brystforstørrelse kan hjelpe deg til å få den kvinnelige figuren du alltid har ønsket deg eller gjenopprette de brystene du tidligere hadde.

Aleris Nesttun har lang erfaring med brystforstørrelse. Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi og gjennomfører over tusen inngrep i året. Vi kan gi deg råd om form, størrelse og type brystprotese. Vår erfaring er din beste garanti for et naturlig og fint resultat.

Ta kontakt med oss i dag så vi kan gi deg et realistisk bilde på hvordan dine bryster vil se ut etter en brystoperasjon. Hele vårt team gjør sitt ytterste for at du som pasient skal bli møtt med respekt og omsorg.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

 

Les hva kvinnene som har fått utført brystforstørrelse ved Aleris Bergen sier

"Jeg er kjempefornøyd med alle jeg har truffet her. Følt meg ivaretatt, forstått og trygg. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet i forkant, og jeg angrer ikke et sekund!"
Kvinne, 32 år

"Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det var bedre enn forventet. Størrelsen ble helt passelig og brystene så veldig naturlig ut."
Kvinne, 35 år

 

Se resultatet før du bestemmer deg

Du som vurderer brystforstørrelse, har en idé og et ønske om hvordan du vil at brystene dine skal se ut etter operasjonen. Ofte er det slik at man er usikker på hvilken protese man skal velge. Med Crisalix 3D kan du se det forventede resultatet.

Crisalix 3D er et unikt system som tar bilder av brystene dine og lager tredimensjonale modeller. Det gir deg og kirurgen en bedre plattform for diskusjon rundt valg av volum, form og plassering av brystprotesene.Det er viktig å være klar over at de simulerte bildene kun vil være et hjelpemiddel og at det endelige resultatene kan variere fra det som er forventet.

 

Behandlingsforløp ved innleggelse av silikonproteser

Vi ved Aleris Nesttun lytter til deg og setter deg i fokus fra første konsultasjonstime. Du kan forvente topp behandling utført av flinke og erfarne kirurger assistert av topp kvalifisert helsepersonell.

Hele vårt team gjør sitt ytterste for at du som pasient skal bli møtt med respekt og omsorg, også etter operasjonen.

 

Mammografi

Vi anbefaler kvinner over 40 år, som skal til brystkirurgi (brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon), å ha gjort mammografi innen 6 måneder før operasjonen.

 

Størrelse på brystimplantatene

Brystimplantatene kommer i mange forskjellige størrelser og former. Ved valg av størrelse tar vi utgangspunkt i dine ønsker. Det er viktig at du blir fornøyd med både størrelse og form. Samtidig er det også viktig å høre på kirurgens anbefaling. Våre kirurger har lang erfaring på dette området og kan si hva som vil se fint ut på din kropp. Vil man ha et mest mulig naturlig resultat tar man utgangspunkt i dine naturlige forutsetninger med brystenes størrelse og form, bredde på brystkassen og så videre. Ut fra disse forutsetningene kan kirurgen si hvilken størrelse og form på implantatet som vil se best ut på deg.

Protesestørrelsene oppgis i cc, som er det samme som milliliter. Man kan også si at det omtrent tilsvarer antall gram på protesen. De vanligste protesene som kvinner velger ligger mellom 250-350 ml. Dette vil gi en økning på mellom 1-2 cup-størrelser for en middels slank kvinne, men dette er selvfølgelig også avhengig av hvilken type BH man bruker.

 

Skal silikonprotesen legges over eller under muskelen?

Det er mange som lurer på om hva som gir de beste resultatene av en brystprotese som er plassert over eller under den store brystmuskelen. Du er unik og en bestemt metode passer ikke på alle. Våre kirurger plasserer mange proteser både over og under muskulaturen og er derfor ikke bundet til en metode.

Du kan være trygg på at den individuelle vurderingen du får av en av våre dyktige plastikkirurger vil sikre deg et best mulig resultat. Noe av det som avgjør om du får protese over eller under muskulaturen er ut ifra hvordan brystene dine ser ut før operasjonen og hvor slank du er.

 

Les mer om brystforstørrelse her.


Brystforstørrelse i Bergen: Valg av brystprotese

Brystforstørrelse i Bergen: Valg av brystprotese

Vi setter vår ære i kun å tilby det beste til våre pasienter.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: Garanti

Brystforstørrelse i Bergen: Garanti

Garantiordningen i Aleris er en ekstra sikkerhet for deg som velger silikonproteser.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: Før operasjon

Brystforstørrelse i Bergen: Før operasjon

Her kan du lese om hvilke forberedelser du må gjøre før en brystforstørrelse.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: På operasjonsdagen

Brystforstørrelse i Bergen: På operasjonsdagen

Du må være frisk og opplagt operasjonsdagen. Dersom du er forkjølet eller lignende, må du kontakte oss.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: Etter operasjon

Brystforstørrelse i Bergen: Etter operasjon

Når du våkner opp, har du ikke vondt. Du vil kanskje føle nummenhet i brystene. Du kan reise hjem med følge en til to timer etter operasjonen.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

Brystforstørrelse i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

På konsultasjon hos våre spesialister i plastisk kirurgi, får du grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet og hele prosessen.

Les mer >

Brystforstørrelse i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Brystforstørrelse i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Vi legger stor vekt på tett og personlig dialog, og gjør vårt ytterste til å forstå dine behov.

Les mer >

Brystforstørrelse ved Aleris Nesttun - les pasientenes erfaringer og anbefalinger

Brystforstørrelse ved Aleris Nesttun - les pasientenes erfaringer og anbefalinger

"Jeg er ekstremt fornøyd med mine nye bryster. De ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg ble tatt godt vare på både før, under og etter operasjonen."

Les mer >

Fjerne brystprotese i Bergen

Fjerne brystprotese i Bergen

Etter hvert som årene går vil det kunne komme et tidspunkt hvor fjerning av protesene kan bli aktuelt.

Les mer >


Back to top