Ansiktsløft i Bergen: Ofte stilte spørsmål

facelift_spm1200x700.jpg

Hvem kan opereres?

Det finnes ikke noen rett alder for ansiktsløft. Som oftest vil likevel en ansiktsløfting først være aktuelt etter man er 40-50 år.

Våre dedikerte kirurger vurderer alltid det som er best for deg. Iblant kan de komme til den konklusjon at andre operasjoner eller behandlinger vil være alternativer og fraråder deg fra et ansiktsløft.

Gjøres det ansiktsløft for menn?

Ansiktsløft hos menn gjøres mer sjelden. Årsaken er at menn vanligvis egner seg dårligere for dette inngrepet enn kvinner. Underhudsvevet hos menn er hardere og mindre elastisk. Arrene etter ansiktsløft blir mer synlig og er vanskeligere å skjule på grunn av tynnere og mindre hårvekst.

En annen faktor er kompliserer ansiktsløft for menn er skjeggveksten. En del av den skjeggbevokste huden ved et ansiktsløft fjernes slik at kinnskjegget kan virke unormalt smalt. Videre vil skjeggbevokst hud etter en ansiktsløftning ofte havne bak øret slik at man også blir nødt å barbere dette området.

Vil jeg oppnå gode resultater etter et ansiktsløft?

Resultatet er veldig individuelt. Dersom du har svært løs hud i ansikt og på halsen, vil du se markante forskjeller etter operasjonen.

Gir ansiktsløft grunnlag for sykemelding?

Ansiktsløft gir dessverre ikke grunnlag for sykemelding.

Når kan jeg returnere tilbake til arbeid?

De aller fleste vil være tilbake på jobb 2 uker etter en ansiktsløftning.

Kan jeg kombinere ansiktsløft med andre operasjoner?

Noen kombinerer ansiktsløft med øvre- og/eller nedre øyelokksplastikk, samt laser rundt munnen da rynker eller skrukker rundt munnen ikke blir glattet ut med ansiktsløft. Selve hudkvaliteten (porer) forblir som før, derfor anbefaler vi anbefaler å bruke klinikken hudforbedringsprogrammer for å gjenopprette et vakkert ansikt med glød. Ta kontakt med oss og finn ut hva som passer for deg. Vi tilbyr uforpliktende konsultasjon med kirurg.

Får jeg synlig arr etter operasjonen?

Normalt vil arr etter et ansiktsløft være lite synlig for det blotte øye. Arret går fra området i tinningen som er dekket til med hår, ned foran øret, rundt øreflippen, i folden bak øret og deretter på tvers inn på det hårdekkede området bak øret. Arrene vil ha en rødfarge 1 måned eller 2 etter operasjonen (sjelden at det de forblir rødt over lengre perioder). Under denne perioden kan arrene skjules med concealer eller annet sminke.

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen