Ansiktsløft i Bergen: Før operasjon

Det er viktig at du følger våre råd før en operasjon med tanken på din egen sikkerhet.

Blodtynnende medikamenter

Det er særlig viktig at medisiner som virker blodfortynnede (Albyl-E, Dispril ol.) sløyfes de siste ukene før operasjonen. Dersom du er i tvil om dette lar seg gjøre, anbefaler vi deg å kontakte den legen som har forordnet disse medisinene. For Marevan vil det bli gjort individuelle avtaler. Vær oppmerksom på at enkelte vitaminer (E-vitaminer og selen) tynner også blodet og bør sløyfes de siste ukene før operasjonen. Også Omega 3 og andre helsekostprodukter kan gi blødningsproblemer. Normalt behøver en ikke slutte med p-piller før operasjonen, men dette må i det enkelte tilfelle diskuteres med kirurgen.

Røyking

Røyking er ikke tillatt 4 uker før og 2-3 uker etter et inngrep. Nikotinet kniper sammen de små blodårene, og kulloskomponenten hemmer blodets transportevne av oksygen. Dette kan føre til at blodforsyning og surstofftilførselen til vevet blir utilstrekkelig.

Faste

Du skal faste i 6 timer før oppsatt behandlingstid. Dette gjelder også drops og tyggegummi. Du kan drikke klare væsker som vann, te og saft frem til 2 timer før avtalt operasjonstid.

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen