Skip to Content

Ansiktsløft i Bergen

Rynker i ansiktet og løs hud på halsen kommer med årene og kan bidra til at mange ser eldre ut enn de føler seg. Et ansiktsløft, også kalt facelift, kan gjøre ansiktet flere år yngre. Resultatet blir naturlig.

Aleris Nesttun har dyktige spesialister innen plastisk kirurgi. Våre kirurger har lang erfaring med ansiktsløft. Vi setter deg i sentrum og tar godt vare på deg før, under og etter operasjonen. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende konsultasjon. Dersom du bor langt fra Bergen, kan du i første omgang sende bilder. Vi ønsker ansiktsbilder forfra, på skrå samt et bilde i profil. I de fleste tilfellene vil kirurgene kunne avgjøre hvorvidt ansiktsløft egner seg for deg.

Skru klokken 10 år tilbake med facelift

Moderne livsstil og stress, i tillegg til årenes løp, kan sette preg på ansiktet. Huden blir mindre elastisk og tyngdekraften trekker den nedover. Poser, hudfolder og rynker blir resultatet. Et ansiktsløft kan ta år av ansiktet ditt og gi deg et yngre utseende. Ved et facelift blir løs hud strammet opp, og vi foretar en innvendig oppstramming av bindevevet for et mer varig resultat. Ansiktsløftning gir spesielt god effekt på kjeve- og hakepartiet. Man sier ofte at et ansiktsløft kan skru klokken 5-10 år tilbake, men aldringsprosessen vil likevel fortette uavhengig av operasjonen. Noen vil derfor føle behov for en ny operasjon etter 5-10 år. Dette betyr ikke at varigheten av operasjonen er dårlig, men er et resultat av at man er blitt eldre.

Jeg ønsker konsultasjon i Bergen

 

Behandlingsforløp ved facelift

Vi vet at mange har et sterkt ønske om å gjennomføre ansiktsløft, men er engstelig for selve operasjonen og sluttresultatet. Våre dedikerte kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi, og de har lang erfaring med ansiktsløft. Vi har høy standard og kompetansen til å gi deg den tryggheten du trenger dersom du skal ta et ansiktsløft. Vi setter deg i fokus både før, under og etter operasjonen.

Vi legger vekt på at pasientene skal få et naturlig resultat "uten å se operert ut".


Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontaktskjemaet ovenfor.

 

Les mer om ansiktsløft her.


Ansiktsløft i Bergen: Før operasjon

Ansiktsløft i Bergen: Før operasjon

Det er viktig at du følger våre råd før en operasjon med tanken på din egen sikkerhet.

Les mer >

Ansiktsløft i Bergen: På operasjonsdagen

Ansiktsløft i Bergen: På operasjonsdagen

Du må være frisk og opplagt på operasjonsdagen. Operasjonen utføres ikke når man har influensa med feber eller hoste eller en annen infeksjon.

Les mer >

Ansiktsløft i Bergen: Etter operasjon

Ansiktsløft i Bergen: Etter operasjon

1-2 timer etter operasjonen vil du kunne reise hjem. Ved hjemreisen får du privat telefonnummer til kirurgen som du kan benytte dersom noe skulle oppstå.

Les mer >

Ansiktsløft i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

Ansiktsløft i Bergen: Komplikasjoner og bivirkninger

Enhver operasjon medfører en risiko for komplikasjoner. Ansiktsløft er likevel en meget sikker operasjon og komplikasjoner oppstår svært sjelden.

Les mer >

Ansiktsløft i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Ansiktsløft i Bergen: Ofte stilte spørsmål

Våre dedikerte kirurger vurderer alltid det som er best for deg.

Les mer >


Back to top