Skip to Content

Softlift (soft facelift) i Bergen

Vi er opptatt av helhetlig behandling som gir naturlig resultat. Aldringstegn synes på hudoverflaten men har sin årsak i endringer på de dypere hudlag og under huden (muskulatur). Derfor er det til tider viktig å behandle helhetlig siden injeksjoner og hudbehandlinger utfyller hverandre og trengs for å gi et harmonisk og naturlig resultat.

 

Softlift er en unik og individuell behandling som er satt sammen i et system, men som bestemmes endelig ut fra ditt behov. Den er satt sammen i seks deler, og innbefatter konsultasjon, peeling, fillers og injeksjoner. Behandlingen innbefatter også et hudprogram med god oppfølging fra vår side.

Behandlingen er selvsagt gjennomtestet her hos oss, og resultatet ble flott!

Vi har god erfaring med dette behandlingsprogrammet!

 

Se en Softlift-behandling

 

Konsultasjon

Som kunde treffer du vår kosmetiske sykepleier Karianne Wiik. Hun er utdannet både som sykepleier og hudpleier, og er selvsagt sertifisert til injeksjoner. Hun har mange års erfaring med hudforyngende behandlinger. Sammen legger dere opp en langsiktig plan ut ifra individuelle forutsetninger.

 

Peeling

Gjennom en medisinsk peeling fjerner vi døde og skadede hudceller. Medisinsk peeling egner seg for alle hudtyper. Minsker også store porer og virker hudoppstrammende.

 

Fillers

Vi bruker injeksjoner for å forbedre ansiktskonturen, erstatte tapt volum eller rett og slett demping eller fjerning av rynker ! Virkningstiden er 7-8 måneder

 

Injeksjonsbehandlinger

Hjelper på dynamiske linjer. Dette får musklene til å slappe av. Virketiden er fra 4 – 6 mnd.

 

Hudprogram

Vi foretar en hudanalyse og anbefaler deg deretter hudprodukter fra Zein Obagi som etter vår mening er noe av det beste innen kosmetikk. Produktene vil sammen med medisinsk peeling gi raske resultater.

 

Oppfølging

Den siste og kanskje den viktigste delen i modellen. Kontinuerlige oppfølginger for å sikre at du har fått ønsket resultat.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontakskjemaet under.

Jeg ønsker gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier


Back to top