Skip to Content

Rynkebehandling i Bergen

Det finnes mange metoder for behandling av rynker. En av de mest velkjente er behandling med Botox.

 

Rynker og skjønnhetsbehandling

Bruken av ansiktsmuskulatur gjennom livet former såkalte «uttrykksrynker». I tillegg bidrar moderne livsstil og den uunngåelige aldringsprosessen til at det dannes linjer i huden. Enkelte rynker gir ansiktet karakter, mens andre får mange til å se eldre ut enn det de er. Ansiktsløft, panneløft og laserbehandling kan gi deg et ansikt som ser yngre ut. Vårt motto er "naturlig skandinavisk skjønnhet". Restylane, injeksjonsbehandlinger og medisinske hudkremer er alle gode og effektive alternativer for dem som ikke ønsker kirurgisk inngrep.

Som pasient er du hele tiden i fokus. Vi respekterer dine valg og ønsker og gir deg realistiske forventninger om hva som kan oppnås. Vi veileder og tilpasser behandlingen for å tilfredsstille nettopp dine ønsker og behov. Vi har solid erfaring med behandling av rynker og dette er din beste garanti for et godt resultat. Hos oss vil du oppleve førsteklasses service og behandling.

 

Botox

Botox er et reseptbelagt legemiddel, og reklame for reseptbelagte legemidler er forbudt. Dette gjelder alle legemidler som inneholder botulinum toksin, det virksomme stoffet i for eksempel Botox og Azzalure.

 

Har du spørsmål om Botox?

Har du spørsmål som gjelder Botox og hvilke behandlinger vi kan tilby, kan du kontakte oss for mer informasjon på 55 11 80 80.


Back to top