Skip to Content

Behandling mot overdreven svette i Bergen

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjon, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner for mange. Injeksjonsbehandling er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene.

Vi har god erfaring med å behandle overdreven svetting. Vår kosmetiske sykepleier har spesialutdannelse innen medisinsk hudpleie og kosmetiske behandlinger. Vi er opptatt av å være best i markedet og jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling. Derfor velger kvalitetsbevisste menn og kvinner å bli behandlet hos oss.

Injeksjon er en meget effektiv behandlingsmetode mot overdreven svette. Behandlingen har langvarig effekt (6-12 måneder).

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Behandlingen blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.

 

Dette er behandling mot svette

 

Behandlingen

Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud. Alle som behandles, får god bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål etter behandlingen.

 

Varighet av behandlingen

Effekten av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og kan vare i 12 måneder, men det vanligste er 6-7 måneder. Deretter kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen.

 

Hvem kan ikke behandles?

Gravide, ammende og de med spesielle nevrologiske sykdommer skal ikke behandles.

 

Bestill time hos Aleris i Bergen på tlf. 55 11 80 80 eller via kontakskjemaet under.

Jeg ønsker gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier


Back to top