Skip to Content

Ortoped i Bergen

Langvarig lidelser i muskel, ledd og skjelett fører ofte til langtidssykefravær og uførepensjon. Hos oss får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen. Vår ortopediske avdeling har lang erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av en rekke ortopediske lidelser. Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i bevegelsesapparatet.

Våre ortopeder behandler blant annet kronisk smerte og nedsatt funksjon, musearm og tennisalbue, forsnevring, sene-, nerve eller skjelettskade, reumatiske plager, utslitte ledd og feilstillinger.

 

Offentlig avtale på ortopedi

Aleris Bergen har offentlig avtale på ortopedi. Det betyr at du kan bruke din henvisning hos oss. Ring oss for å avtale tid. Vi har ingen ventetid. Se en oversikt over hvilke inngrep vi har offentlig avtale på.

 

Ønsker du vurdering av din skade hos en av våre ortopeder?

Ring oss på 55 11 80 80 eller send inn et skjema, så tar vi kontakt med deg.

 

Noen av operasjonene vi utfører er:

  • Kneoperasjoner - meniskoperasjoner
  • Hånd- og fotledd
  • Skulderoperasjoner

Vi har dyktige og erfarne spesialister på hofteledd, kneledd, håndledd, fotledd, skulder, albue og idrettsskader. De behandler plager i skjelett, sener, muskler og ledd.

 

Ortopedisk avdeling

Ortopedisk avdeling ved Aleris Nesttun tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet. Avdelingen ledes av professor, dr.med. Eirik Johan Solheim som har vært tilknyttet oss siden 1998. Vi utfører artroskopiske inngrep (kikkhullskirurgi) i skulder, albue, kne og ankel. Vi har egen håndkirurg tilknyttet avdelingen.

 

Dagkirurgi

Alle operasjoner innen artroskopisk kirurgi, håndkirurgi og fotkirurgi gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag.

 

Offentlige avtaler i Bergen

Aleris Nesttun har for tiden avtale med helseregion Helse Vest RHF om behandling av pasienter innen fagområde ortopedi . Dette gjelder inngrep innen flere områder, men forutsetter at pasienten er henvist fra lege og tilstrekkelig utredet, samt at supplerende undersøkelser som røntgen og MR-bilder foreligger. De offentlige avtalene har begrenset omfang, slik at noe ventetid må påregnes. Noen typer operasjoner dekkes ikke av den offentlige avtalen.

Private pasienter

Aleris Nesttun har avtale med flere forsikringsselskaper om ortopedisk utredning og inngrep. Dette innebærer at forsikringsselskapene har gjort avtaler om prioritert behandling for deg som forsikringstaker. Ut over dette kan du selvfølgelig som privatbetalende pasient få raskt time hos oss for utredning og eventuelt operasjon. 

 lege undersøker mannlig rygg. foto.

Mange årsaker til skuldersmerter

Her kan du lese om noen av de vanligste årsakene til smerter i skuldrene, og hva du kan gjøre hvis dette rammer deg.

Les mer >

ortoped undersøker en pasients kne. foto.

Kneleddet rammes ofte av artrose

Kneartrose er smertefullt og kan gi redusert livskvalitet. Her kan du lese om tilstanden.

Les mer >

arne kristian aune ortoped fredrik bekken. ved Aleris Drammen

Tett samarbeid mellom ortoped og fysioterapeut gir de beste resultatene!

Med tett og personlig oppfølging sørger vi for at pasienten forholder seg til den opptreningen som er riktig for dem

Les mer >

anne marie protesepasient aleris.jpg

- Ortoped Arne Kristian Aune var det eneste alternativet for meg.

Arne Kristian Aune har gitt meg to kneproteser og proteser i begge hofteleddene. Jeg har følt meg trygg og godt behandlet hele veien.

Les mer >

nærbilde av knærne til en mann som løper. foto.

Hva er artrose?

Artrose, også kjent som slitasjegikt, er en leddlidelse som rammer store deler av befolkningen.

Les mer >

pasienthistorie aleris rosenborgklinikken

- Jeg fikk god behandling og følte meg trygg på Aleris Rosenborgklinikken

- Ortoped Agnar Tegnander og hans team ved Aleris Rosenborgklinikken er svært dyktige, og jeg ble meget godt behandlet både før og etter min kneoperasjon, forteller Terje Bogen*.

Les mer >

Back to top