Skip to Content

Plastikkirurgi i Lillesand

Aleris Lillesand har lang erfaring innen plastisk kirurgi. Her gir vi våre pasienter råd, behandling og topp oppfølging. Hos oss er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Velkommen til en uforpliktende konsultasjon med en av landets dyktigste plastikkirurger ved Aleris' topp moderne sykehus i Lillesand. Her møter du spesialist i plastikkirurgi dr. Luis Caviglia, som gjennom mange år i Kristiansand og Lillesand har opparbeidet seg et svært godt renommé. Dr. Caviglia blir mye etterspurt når det gjelder alle typer brystoperasjoner og figurformende kirurgi som for eksempel bukplastikk og fettsuging. I tillegg utfører han avansert ansiktskirurgi, ansiktsløft, neseoperasjoner og øyelokkoperasjoner med Kompetanse og erfaring

 

Nyhet: Nå kommer plastikkirurg Tine S. Wingsternæs til oss

Dr. Wingsternæs er svært dyktig og tar godt vare på deg. Hennes spesialfelt er figurformende inngrep som brystoperasjoner, fettsuging og fjerning av overflødig hud.

 

 

Vår kompetanse og erfaring innen plastisk kirurgi sikrer deg et best mulig resultat.

På Aleris Sykehus Agder arbeider erfarne og anerkjente spesialister i plastisk kirurgi. Alle våre pasienter blir grundig vurdert og operert av samme kirurg for at resultatet skal bli best mulig.

De vanligste operasjonene vi gjør innen plastisk kirurgi, er: ansiktsløft, brystreduksjon, brystløft, brystforstørrelse, panneløft, øyelokkoperasjon; tunge øyelokk og poser under øynene, bukplastikk og fettsuging.

Dette skjer når du kommer til en konsultasjon hos oss

 


Bestill time for en uforpliktende konsultasjon!

Bestill time direkte i vår web-booking. Du finner selv en tid som passer for deg!

 

Sikkerhet og komfort

Erfarne anestesileger og anestesisykepleiere arbeider ved klinikkene for å ivareta pasientens sikkerhet og for at ubehag i samband med behandlingene skal være minst mulig. Alle klinikkene har moderne lokaler og operasjonsavdelingene er utstyrt med høye krav til medisinsk teknisk utstyr, elektriske installasjoner og ventilasjonsanlegg.

 

Vaktordning

Vi har vaktordning etter operasjonene slik at du som pasient ved behov kan ta direkte kontakt med den plastikkirurg som har operert deg. Dermed vet du at du er i de beste hender – også etter operasjonen.


Bestill uforpliktende konsultasjon på 38 04 99 20

 Brystene ble kjempefine!

Jeg har aldri hatt pupper, og jeg har nok tenkt på brystforstørrelse helt siden jeg var 16 år. Jeg valgte 300 cc i hvert bryst og det ser helt naturlig og veldig fint ut!

Les mer

Magen har blitt så fin!

Den største gevinsten med operasjonen er det den har gjort for livskvaliteten min: Jeg føler meg vel i kroppen min igjen, og det har jeg ikke gjort på mange år!

Les mer

- Hele teamet ved Aleris Agder er bare fantastiske folk!

Susanna har fått utført to operasjoner ved Aleris Agder; bukplastikk i 2017 og brystreduksjon i 2018. Brystreduksjonen kunne hun egentlig fått dekket ved et offentlig sykehus i Oslo, men hun valgte allikevel å betale privat for å få den utført ved Aleris i Lillesand. Her forteller hun hvorfor.

Les mer

-Magen er blitt helt suveren!

Lise (54) fikk utført en full bukplastikk ved Aleris Sykehus Agder i Lillesand. Hun var plaget av løs hud med heng på magen – og kontaktet Aleris for å ta tak i situasjonen.

Les mer

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top