Skip to Content

Ortoped i Agder (Lillesand)

Langvarig lidelser i muskel, ledd og skjelett fører ofte til langtidssykefravær og uførepensjon. Hos Aleris Sykehus Agder (Lillesand) får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen.

Aleris Agder har offentlig avtale på ortopedi

Ikke så i behandlingskø. Om du har henvisning til et av disse omådene kan du bruke henvisningen din hos oss. Det vil si at du får utført det inngrepet du venter på i våre lokaler i Lillesand, men du betaler kun egenandel. Ring oss gjerne for mer informasjon! 

 • Hånd og håndledd: Dupuytrens kontraktur, operasjon
 • Hånd og håndledd: Injeksjonsbehandling ved Dupuytrens kontraktur
 • Hånd og håndledd: Ganglion
 • Hånd og håndledd: Triggerfinger
 • Fot: Ganglion
 • Fot: Hallux valgus
 • Fot: Hammertå
 • Fot: Nevrinom, Mortons metatarsalgi

 

Ortopedisk avdeling ved Aleris Sykehus Agder tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet.

Mesteparten av våre operasjoner gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag. Vi er et offentlig godkjent sykehus.

De fleste artroskopiske prosedyrer, som meniskoperasjoner og vanlige skulderoperasjoner gir ofte gode resultater. Risiko for alvorlige komplikasjoner er svært liten. Det er imidlertid alltid en viss fare for at inngrepet ikke gir forventet resultat og i noen få prosent kan plagene forverres. Ved artroskopisk kirurgi, er rehabiliteringen etter inngrepet en svært viktig del av behandlingen. For å få et godt resultat, må du være motivert og villig til å bruke tid og krefter på trening!

 

Offentlige avtaler

Aleris Sykehus Agder har avtale med helseregion Helse Sør-Øst om behandling av pasienter innenfor fagområdet ortopedi. Dette gjelder inngrep innen de overnevnte områder, men forutsetter at pasienten er henvist fra lege og tilstrekkelig utredet.

Pasientene betaler da kun egenandeler på lik linje med de offentlige sykehusene.

Vi tar imot pasienter fra det offentlige, men også privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

 • Ventetid for pasienter fra det offentlige er å finne på frittsykehusvalg.no.
 • For deg som er privatbetalende pasient, kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
 • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Bestill time på tlf. 38 04 99 20

 

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top