Skip to Content

Plastisk kirurgi i Kristiansand

Aleris Kristiansand har lang erfaring innen plastisk kirurgi. Her gir vi våre pasienter råd, behandling og topp oppfølging. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke kosmetiske hudbehandlinger. Hos oss er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon

Du kan selv velge en time som passer deg.

Velkommen til en uforpliktende konsultasjon med vår dyktige plastikkirurg dr Luis Caviglia. Her kan du få uforpliktende konsultasjon i nyoppussede lokaler i Kristiansand sentrum, eller ved Aleris' topp moderne sykehus i Lillesand. 

Dr. Caviglia har lang erfaring som plastikkirurg og blir mye etterspurt når det gjelder alt av brystoperasjoner og figurformende kirurgi som for eksempel bukplastikk og fettsuging. Han utfører blant annet brystforstørrelse med silikon, brystløft, brystreduksjon, fettfjerning, ansiktsløft, øyelokkoperasjoner ved tunge øyelokk eller poser under øynene, samt neseoperasjoner. Du kan lese noen av de fantastiske tilbakemeldingene fra dr. Caviglias pasienter lenger ned på siden. 

Kompetanse og erfaring

Vår kompetanse og erfaring innen plastisk kirurgi sikrer deg et best mulig resultat. Alle våre pasienter blir grundig vurdert og operert av samme kirurg for at resultatet skal bli best mulig.

De vanligste operasjonene vi gjør innen plastisk kirurgi, er: ansiktsløft, brystreduksjon, brystløft, brystforstørrelse, panneløft, øyelokkoperasjon; tunge øyelokk og poser under øynene, bukplastikk og fettsuging.

 

Dette skjer når du kommer til din konsultasjon


Sikkerhet og komfort

Erfarne anestesileger og anestesisykepleiere arbeider ved klinikkene for å ivareta pasientens sikkerhet og for at ubehag i samband med behandlingene skal være minst mulig. Alle klinikkene har moderne lokaler og operasjonsavdelingene er utstyrt med høye krav til medisinsk teknisk utstyr, elektriske installasjoner og ventilasjonsanlegg.

 

Vaktordning

Vi har vaktordning etter operasjonene slik at du som pasient ved behov kan ta direkte kontakt med den plastikkirurg som har operert deg. Dermed vet du at du er i de beste hender – også etter operasjonen.


- Brystene ble kjempefine!

Jeg kan bare si at Aleris er et veldig bra sted å bli operert på, og resultatet fra min brystforstørrelse ble kjempebra!

Les mer

Magen har blitt så fin!

Den største gevinsten med operasjonen er det den har gjort for livskvaliteten min: Jeg føler meg vel i kroppen min igjen, og det har jeg ikke gjort på mange år!

Les mer

- Hele teamet ved Aleris Agder er bare fantastiske folk!

Susanna har fått utført to operasjoner ved Aleris Agder; bukplastikk i 2017 og brystreduksjon i 2018. Brystreduksjonen kunne hun egentlig fått dekket ved et offentlig sykehus i Oslo, men hun valgte allikevel å betale privat for å få den utført ved Aleris i Lillesand. Her forteller hun hvorfor.

Les mer

-Magen er blitt helt suveren!

Lise (54) fikk utført en full bukplastikk ved Aleris Sykehus Agder i Lillesand. Hun var plaget av løs hud med heng på magen – og kontaktet Aleris for å ta tak i situasjonen.

Les mer
Back to top