Skip to Content

Plastisk kirurgi i Kristiansand

Aleris Kristiansand har lang erfaring innen plastisk kirurgi. Her gir vi våre pasienter råd, behandling og topp oppfølging. I tillegg til kosmetisk kirurgi tilbyr vi en rekke kosmetiske hudbehandlinger. Hos oss er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Velkommen til en uforpliktende konsultasjon med en av våre dyktige plastikkirurger i nyoppussede lokaler i Kristiansand sentrum, eller ved Aleris' topp moderne sykehus i Lillesand. Alle operasjoner utføres på sykehuset i Lillesand. I tillegg til plastisk kirurgi utfører vi et stort antall kosmetiske behandlinger som for eksempel leppeforstørrelse, injeksjoner mot rynker og medisinske hudprogram. Våre dyktige kosmetiske sykepleiere treffer du i Kristiansand sentrum.

 

Kompetanse og erfaring

Vår kompetanse og erfaring innen plastisk kirurgi sikrer deg et best mulig resultat.

På Aleris Kristiansand arbeider erfarne og anerkjente spesialister i plastisk kirurgi. Alle våre pasienter blir grundig vurdert og operert av samme kirurg for at resultatet skal bli best mulig.

De vanligste operasjonene vi gjør innen plastisk kirurgi, er: ansiktsløft, brystreduksjon, brystløft, brystforstørrelse, panneløft, øyelokkoperasjon; tunge øyelokk og poser under øynene, bukplastikk og fettsuging.

 

Sikkerhet og komfort

Erfarne anestesileger og anestesisykepleiere arbeider ved klinikkene for å ivareta pasientens sikkerhet og for at ubehag i samband med behandlingene skal være minst mulig. Alle klinikkene har moderne lokaler og operasjonsavdelingene er utstyrt med høye krav til medisinsk teknisk utstyr, elektriske installasjoner og ventilasjonsanlegg.

 

Vaktordning

Vi har vaktordning etter operasjonene slik at du som pasient ved behov kan ta direkte kontakt med den plastikkirurg som har operert deg. Dermed vet du at du er i de beste hender – også etter operasjonen.

 

Bestill time på tlf. 38 04 50 46


Back to top