Konsultasjon hos plastikkirurg

Vurderer du et plastikkirurgisk inngrep er første steg en uforpliktende konsultasjon hos plastikkirurg. Her forklarer vi hvordan en slik konsultasjon foregår.

Under konsultasjonen vil du få god informasjon om inngrepet du vurderer, dere vil snakke om hvilket resultat du ønsker å oppnå, og hva du kan forvente med ditt utgangspunkt. Plastikkirurgen kan vise deg før- og etterbilder hvis du ønsker det, og du vil få god tid til å stille alle spørsmål du måtte ha. Basert på samtalen vil plastikkirurgen komme med en faglig anbefaling.

Hvis du ønsker å sette opp en dato for operasjon, så gjør vi det. Du vil da få mer informasjon om hvordan du bør forberede deg til selve inngrepet og hva du kan forvente i dagene etterpå. 

Plastikkirurgen som har konsultert deg er også den som vil utføre selve operasjonen. Vi har alltid anestesilege til stede, og faste operasjonsteam som er spesialiserte innen plastisk kirurgi. Det er viktig for oss at du føler deg trygg og ivaretatt under hele prosessen.

Hos oss møter du noen av landets fremste spesialister innen plastikkirurgi. Vi utfører alt av brystoperasjoner og kroppsformende kirurgi, og har også dyktige spesialister innen ansikt- og øyelokkskirurgi. 

 

 

- Jeg er veldig fornøyd med Aleris. Det var trygt og jeg fikk god oppfølging hele veien!Stine
-Fantastisk bra oppfølging og service både før og etter operasjon. Dyktige mennesker som kan faget sitt.Bente