Vurderer du en brystoperasjon i Bergen?

Brystforstørring med silikon eller implantater, er et av de vanligste kosmetiske inngrepene. Plastikkirurgene ved Aleris i Bergen har lang erfaring med brystoperasjoner og kan si hva som vil se fint ut til din kropp. Her arbeider erfarne og anerkjente spesialister i plastisk kirurgi. Alle våre pasienter blir grundig vurdert og operert av samme kirurg for at resultatet skal bli best mulig.

Hvorfor ta brystforstørrelse?

Det kan være flere årsaker til at kvinner ønsker å få utført en brystforstørrelse. Noen kvinner har lite eget brystvev av naturen og ønsker kanskje en forstørrelse for å få en mer feminin figur. Mange kvinner opplever også forandringer i brystene etter graviditet, amming, vekttap eller som følge av aldersforandringer i huden. Brystene mister sin naturlige fasong og fasthet og begynner å synke. Dette kan gi kvinnen en følelse av mangel på feminitet, som kan resultere i nedsatt selvtillit og sjenanse og påvirke det sosiale livet.

Ulike typer brystoperasjoner

Våre dyktige plastikkirurger utfører et bredt spekter av brystoperasjoner, som brystforstørrelse med silikon, brystløft og brystreduksjon. Ved brystforstørrelse med brystimplantater tilbyr vi garanti både på brystimplantatene og på selve inngrepet.

Hvem er brystforstørrelse egnet for?

Selv om alle kvinner i prinsippet kan få foretatt en brystforstørring, skal det naturligvis være en balanse mellom den risikoen som er forbundet med det kirurgiske inngrepet og det resultatet som kan oppnås.

Hos Aleris legger vi vekt på at resultatet skal fremstå i naturlig balanse med kroppen, og implantatet skal være riktig i forhold til kroppens proporsjoner. Hvis huden er for slapp kan en brystforstørring suppleres med et brystløft. 

Brystimplantater ved brystforstørring

Hos Aleris bruker vi kun de beste silikonimplantatene på markedet. Du kan velge mellom implantater fra Mentor eller Motiva.

Brystimplantatene fra Mentor er FDA-godkjente, et amerikansk kontrollorgan som er kjent for å stille svært høye krav til kvalitet og sikkerhet. Mentor har 50 års erfaring og er opptatt av å levere høyeste kvalitet og sikkerhet. Mentor-brystimplantater har studieresultat på mer enn 200 000 pasienter og langtidsstudier pågår kontinuerlig.

Motiva er et nyere protesemerke som har vært på markedet siden 2010, derfor finnes det foreløpig ikke samme dokumentasjon med tanke på langtidsvirkning som den vi har for Mentor. Motiva møter imidlertid de strengeste kriteriene for materialvalg, produksjons- og testkrav.

Størrelse på brystimplantatene

Å velge riktig størrelse på implantatet er vanligvis den viktigste beslutningen kvinnen og kirurgen gjør før inngrepet. Kirurgen vil evaluere det eksisterende brystvevet for å avgjøre om du har nok vev til å imøtekomme den ønskede størrelsen på brystimplantat.

Et alternativ for deg som har lite brystvev er å starte med et mindre implantat og la vevet tøye seg naturlig, og deretter sette inn et større implantat etter hvert.

Pasienterfaringer: Dette sier våre pasienter

Franceska, brystløft og brystforstørrelse

"Jeg er kjempefornøyd med brystene mine! Det ble akkurat slik jeg ønsket! Brystene er nesten som de var før jeg fikk barn, bare enda bedre! De sitter høyere opp, de er fastere og fyldigere. De er mer som de var når jeg var 18 år!"

Synne, 29 år, brystforstørrelse

"Nå har jeg de fineste brystene jeg har sett!"

Monica, 36 år, brystforstørrelse

"Brystene er superfine! Plastikkirurgen har virkelig gjort en kjempefin jobb! Nå føler jeg meg som en kvinne igjen!"

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon!

På konsultasjonen vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå og diskutere hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vil gi grundig informasjon om hva som foregår på selve operasjonsdagen, hva du kan forvente deg den første tiden etter inngrepet, og når du vil se det endelige resultatet.

Det er fint om du på forhånd skriver ned alt du lurer på i forbindelse med inngrepet, så du sikrer at du får alle svarene du trenger for å ta en beslutning. Velkommen!

Fyll ut dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Jeg ønsker konsultasjon

Har du spørsmål om plastisk kirurgi? Ring oss gjerne på 55 11 80 80.

Velkommen til Aleris!