Silikonpupper - Silikon

Silikonpupper/silikonbryster
Brystforstørrelse med implantater kalles ofte "silikonpupper" på folkemunne, fordi implantatene man bruker stort sett er laget av silikon.

Det er et bredt spekter av kvinner som henvender seg til Aleris med ønske om å gjøre noe med brystene sine, og det vanligste inngrepet er innleggelse av silikon i brystene.

Små bryster kan være noe man er født med. Behovet for å operere brystene kan også komme som følge av stort vekttap, eller etter at man har født barn. Kombinert med alder kan dette gjøre at brystene henger og føles ”tomme”. Enkelte velger da å legge inn en silikonprotese. En annen mulighet er brystforstørrelse med eget fett.

Mange har fordommer mot brystkirurgi fordi de forbinder det med store, unaturlige silikonpupper. Vår erfaring er derimot at de fleste kvinner som tar kontakt med oss for å operere brystene ønsker seg naturlig utseende bryster. Vi har lang erfaring med brystforstørrelse med silikoninnlegg, og det er svært viktig for oss at du føler deg tilfreds med dine nye bryster. 

Erfaringer før og etter brystforstørrelse

Dråpeformet silikon

De fleste velger runde silikonproteser, men det går også an å velge dråpeformet silikon. Dråpeformede silikonproteser kalles også anatomiske proteser. I begynnelsen utviklet man dråpeformede silikonproteser til bruk hos kvinner som trengte en brystrekonstruksjon, målet var at det skulle ligne så mye som mulig på et naturlig bryst. Mange tenker derfor at de vil få et mer naturlig resultat ved å velge denne typen. Det er imidlertid flere faktorer som spiller inn på hvilken type plastikkirurgen vil anbefale deg, blant annet hvor mye brystvev du har. For kvinner som er smale og har lite brystvev i utgangspunktet kan en rund protese gjøre at man får en veldig synlig kant der hvor brystet starter, det er derfor disse kvinnene som først og fremst blir anbefalt dråpeformede proteser. Disse er smalere øverst, og da unngår man denne synlige kanten, overgangen blir penere og vil se mer naturlig ut. For kvinner med mer brystvev kan runde proteser se vel så naturlig ut som dråpeformede. 

Prisen for anatomiske proteser er litt høyere enn for runde proteser.

Hos Aleris foretas brystforstørrende kirurgi etter den såkalte «biodimensjonelle» teknikken. Det betyr at inngrepet skreddersys ut fra den enkeltes dimensjoner og ønsker. Se silikon priser nederst på siden.

Størrelse på silikonimplantatet

Silikonproteser kommer i mange forskjellige størrelser, og på forundersøkelsen hos plastikkirurgen diskuterer dere hvilken størrelse som er riktig for deg, og hvor silikonimplantatet skal plasseres.  

Vi har også tilfeller der kvinnen er fornøyd med størrelsen, men synes puppene henger litt mye og ønsker å løfte dem litt. Da kan man gjøre et brystløft. Brystløft og innleggelse av silikon kan også kombineres i ett og samme inngrep.

Komplikasjoner - Kapsling og rippling

Silikon er ikke farlig for mennesker. Protesene vi benytter er av aller høyeste kvalitet og kommer med livstidsgaranti, det er svært liten fare for at de går i stykker. Det som imidlertid kan skje er noe som heter "kapseldannelse." Alle fremmedlegemer i kroppen danner en hinne rundt seg. Noen ganger kan denne hinnen bli en tykk kapsel som gjør at brystet kan bli ømt og hardt. Brystet kan forandre form, men dette er ikke farlig. Det kan bli nødvendig med en operasjon for å spalte eller fjerne kapselen. 

Silikon priser - innlegg med silikon

Prisen avhenger av hva slags type implantat du ønsker, og hvilken størrelse.

Søsterklinikker i Oslo

Vi utfører også inngrep med silikon på Aleris Colosseum-Nobel

Brystforstørrelse pris

Beskrivelse
-
Introduksjonspris
Pris i NOK
Brystforstørrelse med eget fett - - fra  51 600
Brystinnlegg etter brystløft i egen seanse - - fra  22 000
Brystløft m/anatomisk protese - - fra  53 500
Brystløft m/rund protese - - fra  52 300
Brystproteser - Anatomisk silikonprotese - - fra  37 600
Brystproteser -rund silikonprotese - - fra  33 400
Fjerne proteser - - fra  16 500
Fjerne protese med kapseldannelse - - fra  17 500 - 25 000
Til toppen av siden