NYHET! Brystførstørrelse via armhulen

brystimplantat
Dette er en avansert og innovativ teknikk, som lar plastikkirurgen utføre forstørrelse av brystene uten at du får et arr under eller på brystet!

Illustrasjon snitt brystforstørrelseVed brystforstørrelse via armhulen lager kirurgen et lite snitt i armhulen. Med hjelp av et endoskop, det vil si et kikkhull, hvor kirurgen ser operasjonsområdet innenfra med kamera, får vi en meget eksakt utforming av protesehulen og protesens plassering. Oftest plasserer vi protesen under muskelen. Da er det mindre risiko for kapsel, og risikoen for at operasjonen skader evnen til å amme er også mindre. Muskelen fungerer da som en indre BH, og brystet får en svært pen fasong. Ved å unnvike arr under brystet får også brystet nedentil en enda jevnere runding og mer naturlig fasong. 

Denne metoden egner seg spesielt godt for deg som ikke ønsker synlige arr på brystene. På grunn av dette har metoden også spesielt store fordeler for pasienter med mørk hud. Mørk hud har en tendens til å danne mindre pene arr, og da kan snitt i armhulen være en stor fordel.

Metoden kalles på fagspråk for endoskopisk transaksillær brystforstørrelse. Denne operasjonsmetoden tilbys nå kun ved vår avdeling i Ålesund. 

Kontakt oss

Til toppen av siden