Brystforstørrelse

Brystforstørrelse

Brystforstørring ved Aleris. Hos oss kan kvinner som ønsker en brystforstørrelse velge om de ønsker å sette inn implantater, eller om de ønsker å forstørre brystene ved hjelp av eget fett.

Det finnes like mange varianter av bryster som det finnes kvinner. Gjennom livet endres brystene, og svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring er faktorer som påvirker brystenes utseende.

Hva er brystforstørrelse?

Brystforstørring er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre en kvinnes bryster. Det vanligste er å sette inn silikon under brystkjertelen eller brystmuskelen, men det går også an å bruke overskuddsfett fra en annen del av kroppen og sprøyte dette inn i brystene. En brystforstørrelse foregår alltid i full narkose.

Garanti ved brystforstørrelse

Brystforstørrelse med implantater

Den vanligste formen for brystforstørring er innleggelse av silikonimplantater. Disse plasseres under brystkjertelen eller under brystmuskelen. De er enten runde eller anatomiske (dråpeformede), og har en konsistens som gjør at brystene oftest vil kjennes naturlige ut. I tillegg til å legge inn implantater kan man gjøre et brystløft. I noen tilfeller er det kun aktuelt med brystløftet, ikke implantatene.

Brystforstørrelse med implantater tilbys ved våre plastikkirurgiske klinikker i Oslo, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø.

Brystforstørring: erfaringer før og etter

 

Her finner du pris på brystoperasjon

Brystforstørrelse med eget fett

Hvis man ikke ønsker å legge inn implantater, kan det være en mulighet å forstørre brystene ved hjelp av eget fett, som man "høster" fra andre deler av kroppen hvor man har et fettoverskudd. Fett kan for eksempel hentes fra mage, rumpe eller lår, så dette inngrepet forutsetter altså man har noe fett til overs som man kan bruke. Dette har blitt et populært inngrep, fordi du da får to operasjoner i ett. Operasjonen foregår ved at man fettsuger et område, renser dette fettet ved hjelp av en maskin, og fører det inn i brystene gjennom bittesmå kanyler. Ofte er det nødvendig med flere omganger for å oppnå ønsket resultat, Dette inngrepet egner seg best fordi som ønsker en forstørring på ca. en cup-størrelse.

Brystforstørrelse med eget fett tilbys i Oslo, Bergen og Trondheim. 

Før og etter-bilder ved brystforstørrelse

Hentet fra Forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep:

§ 5. Forbud mot bruk av pre- og postoperative bilder

Markedsføring av kosmetiske inngrep skal ikke inneholde pre- og postoperative bilder.

Dette betyr at vi ikke har lov til å vise før- og etterblder i forbindelse med plastiske operasjoner på våre hjemmesider eller i annen markedsføring. Når du kommer til konsultasjon, har plastikkirurgen anledning til å vise deg slike bilder. Vi har mange svært erfarne kirurger med en lang rekker operasjoner bak seg, disse bruker gjerne bilder av sine egne operasjoner/resultater for at du skal kunne danne deg et inntrykk av hva du kan oppnå med for eksempel brystforstørrelse. Det er imidlertid viktig å huske på at alle kvinner er forskjellige, og det fins ingen garantier for at dine bryster vil bli seende ut akkurat som hos en kvinne på et bilde, selv om du velger samme størrelse og implantattype.

Les om brystforstørring pris her.

Til toppen av siden