Plastisk kirurgi menn

Menn er en økende gruppe blant våre kunder. De kommer oftest for å få utført fettsuging, fjerning av overflødig hud og øyelokksplastikk.

Tradisjonelt sett tenker nok mange først og fremst på kvinner når det er snakk om plastisk kirurgi, men de siste årene har vi opplevd en økende etterspørsel fra menn som er nysgjerrige på dette.

De to vanligste inngrepene blant norske menn er fettsuging av mage og bryst. Både unge og eldre menn ønsker å få utført dette. Det tredje mest populære inngrepet blant menn er øyelokkirurgi, både løft av øvre øyelokk og fjerning av poser under øynene.

Alle typer menn

I motsetning til hva mange kanskje tror, er plastisk kirurgi langt i fra et overklassefenomen. Mennesker med høy status og mye penger er ikke overrepresentert, det er mange ulike typer menn som får utført plastisk kirurgi. Det er verken kun mennesker med mye penger eller høy status som får utført inngrep.

Stadig flere fedmeopererte

En del av økningen blant menn skyldes nok at det de siste årene har blitt mer utbredt med fedmeoperasjoner, og det store vekttapet medfører ofte problemer med overskuddshud. I tillegg til å være upraktisk i forhold til bevegelighet og fysisk aktivitet, opplever mange at den løse huden er til stor sjenanse rent utseendemessig. Dette uavhengig av om en er mann eller kvinne.

Aleris Overvektsklinikk er ledende innen overvektskirurgi i Skandinavia, og som en følge av dette har sykehuset også gjennom de siste årene fått bred erfaring med plastikkirurgi etter massive vekttap. Erfarne kirurger er viktig for et trygt og pent resultat.

Her kan du lese mer om de vanligste inngrepene for menn:


Fullstendig liste over alle våre tilbud innen plastisk kirurgi

Her finner du pris på plastisk kirurgi for menn

Kontakt oss

Bergen

Oslo

Trondheim

Stavanger

Til toppen av siden