Øyelokkoperasjon - poser og løs hud

Ønsker du deg et mer våkent blikk uten poser og løs hud? Området rundt øynene består av et meget tynt, fint hudlag som med tiden kan miste en del av sin elastisitet. Dette kommer som regel med alderen, og tilstanden er delvis arvelig. Når elastisiteten minsker kan det forekomme et overskudd av hud og utbuling av fettvev som gir hengende øyelokk og poser under øynene.

Bestill gratis konsultasjon hos en av våre dyktige plastikkirurger!

Tunge øyelokk kan være medfødt på grunn av lavt sittende øyebryn, men oftest utvikler det seg med årene på grunn av overskudd av hud, muskler og fett. I en del tilfeller kan hudfoldene på de øvre øyelokkene bli så store at de dekker ned over øyet. Dette kan medføre en innsnevring av synsfelt, sviende røde øyne og eventuell hodepine. 

Poser under øynene kan du få når de små musklene rundt øynene blir slappe. Det betyr at det fine fettvevet bak øyelokkene kan fremstå som tydelige poser under øynene. Ved hjelp av kirurgi kan man fjerne et eventuelt hudoverskudd på øyelokkene, stramme opp musklene og fett. Inngrep på øvre og nedre øyelokk kan gjøres hver for seg eller samtidig.

Gratis og uforpliktende konsultasjon 

På konsultasjonen vil du og kirurgen prate om hva du ønsker å oppnå med en øyelokkoperasjon, og diskutere hvilke muligheter som finnes. Kirurgen vil gi grundig informasjon om hva som foregår på selve operasjonsdagen, hva du kan forvente deg den første tiden etter inngrepet, og når du vil se det endelige resultatet. Det er fint om du på forhånd skriver ned alt du lurer på i forbindelse med en øyelokkoperasjon, så du sikrer at du får alle svarene du trenger for å ta en beslutning. 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å finne en time som passer for deg.


Til toppen av siden