Prostatakreft

Prostatakreft er den hyppigste kreftformen hos menn i Norge, og det oppdages nærmere 5000 nye tilfeller hvert år. Aleris Kreftsenter har offentlig avtale for utredning av prostatakreft med kombinert MR og MR- veiledet biopsi som en del av pakkeforløpet for kreft.


Avansert prostatadiagnostikk

All utredning av prostatakreft er høyspesialisert og foregår raskt på ett og samme sted. Dersom du ønsker en prostataundersøkelse eller allerede har fått påvist forhøyet PSA-verdi kan du henvende deg direkte til oss for prostatautredningVåre spesialister diskuterer alle pasienter tverrfaglig, og ved kreftfunn vil dette teamet sørge for at du får riktig og tilpasset behandling og overvåkning for din prostatakreft. 

Offentlig avtale 

Aleris Kreftsenter har nå offentlig avtale for utredning av prostatakreft med kombinert MR og MR- veiledet biopsi som en del av pakkeforløpet for kreft. Vi har også avtale på PET/CT- diagnostikk. Pasienter betaler kun egenandeler som ved offentlige sykehus .

Evt videreførende MR- utredning er per dags dato ikke omfattet av avtalen.

Henvisning til Aleris Kreftsenter

Opplysningsskjema for leger til MR prostata Vi ønsker at du fyller ut dette skjemaet og legger ved henvisningen til MR prostata.

Oppfølging etter prostatakreft

Pasienter som er behandlet for prostatakreft, ønsker oppfølging eller vil kontrolleres for tilbakefall kan henvises eller henvende seg til vårt Kreftsenter for undersøkelser eller konsultasjon hos onkolog eller annen spesialist.

Kontakt oss

Oslo

Til toppen av siden