Aleris Kreftsenter

Aleris Kreftsenter tar imot alle personer som enten har mistanke om kreft eller har fått påvist kreft.

Kreftutredning

Vi tilbyr komplette utredningsforløp for de fleste former for kreft og med spisskompetanse innen bryst, prostata, hud, mage/tarm og ”kul i kroppen”.

Kreftbehandling og oppfølging 

Våre kreftspesialister vil kunne gi deg kompetent veiledning mens du er under behandling for kreftsykdom. Etter at behandlingen er ferdig vil vi kunne gi råd om kontroller og håndtering av bivirkninger. Ved mistanke om tilbakefall vil vi raskt kunne gjennomføre utredning og gi råd om veien videre. Våre anbefalinger baserer seg på oppdaterte forskningsresultater.
Les mer om kreftbehandling
Les mer om immunterapi

Ny, innovativ prostatadiagnostikk tilgjengelig ved Aleris

I Aleris er vi opptatt av å være innovative. Vi er stolte over å være de første i Skandinavia som tar i bruk en ny, lovende metode for diagnostisering av prostatakreft. 

Prostata Spesifikt Membran Antigen (PSMA) er siste generasjon sporstoff (tracer) til bruk i PET/CT for prostatakreftdiagnostikk, og vi kan nå tilby denne ved Aleris. Mange europeiske sykehus har allerede tatt den i bruk. Metoden har vist svært lovende resultater når det kommer til påvisning av metastaser. Når kreftcellene tar opp sporstoffet avgis en svak stråling som man kan se under en PET/CT-undersøkelse. Slik kan man avbilde og beskrive utbredelsen av kreftsykdommen.

Jeg vil bli kontaktet

Eller ring oss på 22 54 11 88

Til toppen av siden