Soft lift: ansiktsløft med filler

softlift facelift toppbildet
Soft lift (eller soft facelift) er behandlingen for deg i 40-årsalderen og oppover.

Vi kjenner alle til linjene og rynkene som dukker opp på huden, som smilerynker og bekymringsrynker, men det finnes også andre synlige aldringstegn. Under hudoverflaten skjer det gradvis tap av støttende vevstruktur og langtidsvirkningen av tyngdekraften fører til at større områder i ansiktet mister form og fylde.

Fyldigere, jevnere og sunnere utseende

Behandling med dermale fillere kan korrigere linjer, rynker og folder, men kan ikke erstatte tapt volum. Til dette brukes  en spesialutviklet volumbehandling, som ikke bare kan gjennopprette formen i områder som kinn og hake, men som også kan gi deg jevne og langvarige resultater i opptil 18 mnd.

Ved Soft lift vil du kunne oppnå løft og fylde som du ikke kan ved hjelp av kirurgi. Likevel er det viktig å vite at man ved denne teknikken ikke kan fjerne overflødig hud. Hos enkelte er dermed en tradisjonell facelift det mest riktige. De to teknikkene lar seg gjerne kombinere der hvor det er riktig. Injeksjon av filler med hyaluronsyre stimulerer også til gjenoppretting av kollagenet i huden.

Vi bruker Restylane for å gjenopprette  tapt volum og gi deg et fyldigere, jevnere og sunnere utseende. Ettersom behandlingen består av injeksjoner, er risikoen for alvorlige bivirkninger veldig liten. Man kan få blåmerker, en viss hevelse og noe smerte i de behandlede områdene. De fleste vil kunne gå på jobb allerede dagen etter.

Behandlingstid ca. 60 min.

Bestill gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere! 


Til toppen av siden