Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.


Hva er Restylane Skinbooster?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som produseres naturlig i huden vår. Det gir fukt, glød og spenst og har en unik evne til å binde vann. Når vi blir eldre går produksjonen av hyaluronsyre ned, og produksjonen av kollagen og elastin reduseres. Huden får fine linjer og rynker, og mister sin spenst og glød.

Restylane Skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre.

Ved å injisere hyaluronsyre med Restylane Skinboosters gjenskapes hudens fuktbalanse og huden trigges til å produsere mer kollagen. Huden blir fastere og mykere, og fine linjer og ujevnheter i huden, slik som aknearr, reduseres.

Hvordan foregår behandlingen?          

Restylane Skinboosters injiseres i mikrodoser i huden, der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Det er også  mulig å utføre enkeltbehandling i for eksempel lepper.

Har man en sterkt solskadet hud, mye aknearr eller mye linjer kan man trenge flere behandlinger. Dette vil din behandler vurdere.

Det anbefales en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned for å opprettholde resultatet.

Hva kan man behandle med Skinbooster?

Vanlige behandlingsområder er:

  • Ansikt
  • Lepper
  • Fine linjer rundt øynene
  • Hals
  • Decollete/bryst
  • Hender
  • Aknearr

Andre områder kan også behandles ved behov.

Hvilket resultat kan man forvente?

Effekten av Restylane skinboosters er påvist og dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Normalt opplever man effekt etter to behandlinger, og huden vil fortsette å forbedres flere uker etter tredje behandlingskur ved å binde til seg fukt og produsere mer kollagen.

Gjør behandlingen vondt?

Noen synes behandlingen kan være ubehagelig, men ikke smertefull. Dersom du er engstelig kan du gi beskjed til din behandler som vil hjelpe deg. En kan få påsmurt bedøvelseskrem ved behov.

Etter behandlingen kan man føle seg litt øm ved innstikkstedene. Noen kan bli hovne, spesielt ved behandling av lepper, men eventuell hevelse vil gi seg helt etter 2-10 dager. Noen kan også oppleve å få blåmerker etter behandling.

Personer som ikke egner seg for behandling

Restylane Skinboosters er et allsidig produkt som egner seg til både kvinner og menn som vil forbedre sin hudkvalitet. De som ikke er er egnet til en slik behandling er blant annet personer som er gravide/ammende, de som bruker immundempende medisiner, har en infeksjon eller har en aktiv hudsykdom i området som skal behandles. Snakk med din behandler.

Bør behandlingen kombineres med andre behandlinger?

Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra, mens våre medisinske hudprodukter jobber på hudoverflaten. For best mulig resultat anbefaler vi derfor alltid å kombinere Skinboosters med tilpasset hudpleie. 

Til toppen av siden