Restylane

Restylane forsidebilde web
Restylane kan brukes til å glatte ut rynker og furer, framheve ansiktskonturer og gi deg fyldigere lepper. Alle våre behandlere er sykepleiere med Restylane-autorisasjon, så hos oss er du i trygge hender. Du er velkommen til en gratis konsultasjon der vi sammen kan finne ut hva slags behandling som kan passe for deg og din hud.

Restylane er en filler/gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Restylane brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap, og kan også benyttes til å konturere ansiktet for å fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden, og stimulerer kollagenproduksjonen.

Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Det er den eneste filleren på markedet som kun har 1% modifisering, noe som betyr at innholdet i Restylane kun er 1 % forskjellig fra hyaluronsyren som finnes naturlig i huden.

Restylane har godt dokumenterte resultater etter en rekke vitenskapelige studier. Det er den første og originale filleren som kom på markedet for 20 år siden, og en av få fillere i Norge som er FDA- godkjent, det vil si godkjent av det amerikanske legemiddeltilsynet.

Det er kun utvalgte klinikker som fører Restylane, og det er krav til høy kompetanse hos behandlerne. Hos Aleris er alle behandlere sykepleiere med Restylane-autorisasjon.

Etter en behandling med Restylane vil du se resultater umiddelbart. Resultatet er ikke permanent. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn.  Det anbefales jevnlige "touch-up"- behandlinger i begynnelsen. Etter hvert vil effekten vare lenger, og du vil sjeldnere ha behov for påfyll.

Restylane forandrer ikke mimikken i ansiktet, og du vil ikke oppleve å bli "stiv". Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød, men etter en dag eller to er det helt normalisert. Små blåmerker ved innstikkstedene er ikke uvanlig, men lar seg enkelt sminke over og kamufleres.

Hos Aleris er det 18 års aldersgrense på Restylane-behandlinger. Gravide og ammende kan ikke behandles.

Til toppen av siden