Kosmetisk behandling

Kosmetisk behandling

Vi tilbyr kosmetisk behandling tilpasset dine behov. Hos oss møter du erfarne kosmetiske sykepleiere, hudleger og plastikkirurger.

Kun i februar:

20 % rabatt på rynkebehandling!

Ta kontakt med ditt nærmeste sykehus / klinikk for timeavtale.

Det finnes i dag flere effektive kosmetiske behandlinger som gir god effekt uten av man behøver å gjennomgå kirurgiske inngrep.

Vi tilbyr blant annet:

  • Leppeforstørrelse
  • Utjevning av rynker og fine linjer
  • Behandling av tapt volum
  • Behandling av sprengte blodkar på ben
  • Medisinsk hudpleie
  • Behandling av overdreven svette (hyperhidrose)

Tilbudet varierer noe mellom de ulike avdelingene, så vi anbefaler at du ringer for å bestille time. 

Filler

En filler er en gelé basert på hyaluronsyre som injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. Når denne injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere.

Hyaluronsyren har også effekt på hudens elastisitet slik at du ikke så lett får rynker. Denne effekten kan vare ganske lenge. Man bruker gjerne fillere rundt munnen og i linjene fra nese til munn. Fillere brukes også ofte til leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen. 

Kosmetiske injeksjoner 

Behandlingen går ut på å sprøyte inn mikroskopiske mengder av et virkestoff som lammer de små musklene som forårsaker rynker. Stoffet hindrer små muskelgrupper fra å trekke seg sammen. Den overliggende huden glattes ut og gir et lettere uttrykk i ansiktet. Resultatet kommer gradvis etter 3-10 dager. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder, det er derfor behov for å gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Stoffet virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene.

For de som har gjennomgått plastiske operasjoner som ansiktsløft og operasjon av øyelokk kan behandlingen være et nyttig supplement.

Det er ikke bare kvinner som benytter seg av dette, slike kosmetiske behandlinger er en økende trend også blant menn.

Typiske områder som egner seg for denne behandlingen er rynker i pannen, rynkene rundt øynene og hengende munnviker.

Til toppen av siden