Her kan du sjekke helsen uten kø

Tidlig utredning og behandling demper frykt og bedrer helse.

De fleste har opplevd å ha bekymringer rundt sin egen helse. Når en føflekk forandrer seg, hjertet oppfører seg merkelig eller du har udefinerbare smerter, vil du gjerne sjekke problemene raskt uten å måtte stå i kø.

Dra direkte til spesialist

Flere steder er ventetiden tre til seks måneder for å komme til offentlig hjertespesialist.

- Hos Aleris kan du få time direkte hos spesialist uten ventetid. Det kan være problematisk for pasienten å risikere måneder i kø hos en offentlig spesialist etter at henvisning fra fastlegen er sendt. Da har man mistet verdifull tid, sier sier Morten Alexander Schei, hjertespesialist hos Aleris.

Hvis du er bekymret for hjertet ditt, kan du raskt få time hos en kardiolog hos Aleris. En grundig hjertesjekk med ultralyd avdekker risiko for hjertelidelser, og hvordan du kan forebygge disse. Legen gir deg en gjennomgang av din hjertehelse, med status, råd og veiledning. 

Norges største private diagnostiske fagmiljø

Aleris Helse er Norges største kjede av private sykehus og medisinske sentre, med avdelinger i Oslo, Strømmen, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Gjennom Aleris får du tilgang til korte ventetider og Norges største private diagnostiske fagmiljø.

- Hos oss har vi utstyret og ekspertisen som skal til for raskere å gi riktig diagnose, behandling og oppfølging. Vi samarbeider utmerket med fastleger og offentlige sykehus, og det er vårt inntrykk at mange kolleger i det offentlige ser på oss som en nyttig partner i en tid med tidspress og lange ventetider, forklarer Schei.

Viktig med tidlig diagnose

Mange er småbekymret over lang tid i stedet for å få en rask undersøkelse og avklaring. All erfaring viser at en tidlig sjekk kan være viktig. Både for å dempe unødig frykt og for å komme i gang med tiltak når det er nødvendig.

- For eksempel høyrisiko-situasjoner for hjerteproblemer bør oppdages så tidlig som mulig. Med riktige tiltak kan risikoen for hjertesykdom reduseres betraktelig, sier Schei.

Aleris tilbyr Helsekontroll UTVIDET. Her inngår konsultasjon hos allmennlege, omfattende laboratorieprøver og en grundig hjerteundersøkelse hos kardiolog (spesialist i hjertesykdommer).

Til toppen av siden