Trondheim: Serviceinnstilt og positive assistenter søkes

Jeg som søker det er en hyggelig, aktiv og sosial kvinne på 36 år som bruker rullestol. Din jobb blir å være mine armer og bein i hverdagen enten det er på konsert, på cafè, på kjøkkenet.
Arbeidsoppgavene vil være mange og varierte.

Deg viktigste er at du liker og har erfaring med hunder. Er du serviceinnstilt, ansvarsbevisst, selvstendig, ydmyk, punktlig, har humor og pålitelig er du den jeg ser etter. Liker du å lage mat, er dette en fordel, men ikke noe krav. Viktig for meg er at du er fleksibel og stabil, utvise god forståelse for rollen som assistent. Du må ha god fysikk, da jobben innebærer løft.

Ingen utdanning kreves, ingen forkunnskaper er nødvendig. Personlig egenhet blir vektlagt, og jeg gir
deg full opplæring.

Jeg har flere ledige stillinger akkurat nå, med arbeidstid både dag, kveld, natt og helg. Det må påberegnes arbeid i høytider, helligdager og ferier. Det er varierende stillingsstørrelser og samtidig gode muligheter for ekstra vakter ved sykdom og fravær ellers.

Jeg bor på Ranheim med gode kollektivforbindelser til byen. Jeg blir din daglige leder i arbeidet, samtidig som du får fast ansettelse i Aleris med ryddige lønns- og arbeidsforhold.

Viktig med gode norskkunnskaper. Det er flott om du har førerkort i klasse B, og du må selvsagt væretrygg i trafikken.

Har du spørsmål til stillingen? Send meg en e-post!

Søknad og CV på e-post til sthevara@online.no

Til toppen av siden