Filippa Reinfeldt går inn i Aleris' konsernledelse

19.12.14: Filippa Reinfeldt, tidligere blant annet landstingsråd i Stockholms lens landsting, vil fra 1.februar 2015 tiltre som ansvarlig for forretningsutvikling og public affairs i Aleris på skandinavisk nivå. Hun vil også inngå selskapets konsernledelse.

Filippa Reinfeldt var mellom 2002 og 2006 medlem i kommunestyret i Täby, de to siste årene som ordfører. Fra 2006 til 2014 var Filippa Reinfeldt landstingsråd i Stockholms lens landsting. Hun har oppnådd stor respekt og anerkjennelse for de reformer som hun har fremarbeidet for å øke pasienters valgfrihet og innflytelse over egen omsorgssituasjon.

- Det er svært spennende å bli en del av Aleris og få fortsette arbeidet med å utvikle og styrke helse- og omsorgstilbudet, nå på skandinavisk nivå. Jeg tar med meg mine erfaringer fra Sverige til Norge og Danmark. Aleris fokus på langsiktighet, innovasjon, kvalitet og samfunnsengasjement er nettopp det fundament som kreves av et foretak med ambisjon om å være Skandinavias fremste aktør innen helse- og omsorgstjenester, sier Filippa Reinfeldt. 

Liselott Kilaas, konsernsjef i Aleris, vektlegger Filippa Reinfeldts brede erfaring fra svensk samfunnsliv og innen helse- og omsorgspolitikk.

- Jeg er svært glad for å kunne ønske Filippa Reinfeldt velkommen til Aleris. Filippa har dyptgående kunnskap innen spesielt helsesektoren, men også innen for omsorgssektoren. Hun er en banebryter i arbeidet med å utvikle pasientoppfølgning og kvalitet, men også i arbeidet med å innrette helse- og omsorgssektoren mer etter pasienters og brukeres behov. Disse perspektivene tar hun med seg når hun nå skal arbeide med forretningsutvikling i Aleris, sier Liselott Kilaas.  

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henrik Kennedy, kommunikasjonssjef Aleris, +46 70  682 71 23

Til toppen av siden