Møt noen av oss

Vil du vite hvordan det er å jobbe for en av Skandinavias ledende private aktører innen helse og omsorg? Her kan du møte flere av våre medarbeidere. 

Med et bredt tjenestetilbud i både divisjon Helse (Aleris Helse AS) og divisjon Omsorg Norge (Ungplan & BOI AS og Omsorg AS)  er det gode muligheter for personlig utvikling i jobben. Aleris intervjuer jevnlig våre medarbeidere i Aleris-magasinet og i andre publikasjoner. Under finner du utdrag fra noen av intervjuene. 

 

Sissel Tandberg

Sykepleier i Aleris Frogner, Oslo

- Det er veldig godt arbeidsmiljø her, sier sykepleier Sissel, og vi får ofte tilbakemeldinger på at vi gjør en god jobb. - Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo. Se filmen >

 

Annelise Kjellsen

Operationssykepleier i Aleris Hinna Park

Hør Annelise, operasjonssykepleier, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen på Aleris Hinna Park, Stavanger. Se filmen >

 

Controller i Aleris Omsorg Norge

Den erfarne controlleren Herman Letting er én av dem som daglig sørger for kontroll av rutiner, økonomi og administrasjon i Aleris-konsernet, ved hovedkontoret i Oslo. Les mer.


Sykepleier i Aleris Omsorg Norge

Eldin Hasanagic ved Uranienborghjemmet i Oslo lever av å gi medarbeidere mer kunnskap og kompetanse, en jobb han synes er svært givende og motiverende. Les mer. 

 

Sykepleiere i Aleris Omsorg Norge

Sykepleierne Gisle Lauritsen og Unni Hagen i Respirator-/hjemmeteamet i Region Sør Skien sørger for å balansere trygghet og privatliv for folk som er avhengig av pleie fra helsepersonell døgnet rundt i eget hjem. Det gir livsglede hos brukere og takknemlige pårørende. Les mer.

Plastikkirurg i Aleris Helse

For den norsk-serbiske spesialisten i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi Ivan Pavlovic i Aleris Helse i Trondheim, er det viktigste ved jobben å forbedre livskvaliteten til pasientene sine. Les mer. 

Allmennlege i Aleris Helse

Allmennlege Johan Edvard Tellum er en av allmennlegene som jobber ved Aleris sykehus og medisinske senter på Frogner i Oslo. Noe av det han opplever som annerledes ved å jobbe der er at alt av nødvendig kompetanse er samlet og lett tilgjengelig. Les mer.

Sykepleiere i Aleris Omsorg Norge

Ved Alarmsentralen og Hjemmetjenesten sørger sykepleierne Birgitte Lystad og Carina Strømme for at eldre kan bo trygt i sitt eget hjem. Les mer.

Til toppen av siden