Møt noen av oss

Vil du vite hvordan det er å jobbe for en av Skandinavias ledende private aktører innen helse og omsorg? Her kan du møte flere av våre medarbeidere. 

Med et bredt tjenestetilbud i både divisjon Helse (Aleris Helse AS) og divisjon Omsorg Norge (Ungplan & BOI AS og Omsorg AS)  er det gode muligheter for personlig utvikling i jobben. Aleris intervjuer jevnlig våre medarbeidere i Aleris-magasinet og i andre publikasjoner. Under finner du utdrag fra noen av intervjuene. 

 

Thyra PindsleAnestesisykepleier, Thyra Pindsle, Aleris Frogner, Oslo

- Vi stoler på hverandre 100%, alle sammen” I møtet med pasientene er det viktig for anestesisykepleier Thyra å kunne bruke de verdiene Aleris og hun selv står for. Å kunne gjøre en god jobb og være profesjonell. Møt henne når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner. Se filmen >

 

Tina HallanRadiograf, Aleris Røntgen Stavanger

Vi har en otroligt kollegial och god miljö här! Møt henne når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Røntgen Stavanger. Se filmen >

 

 

Liz AronsenPasientkoordinator, Aleris Sykehus Frogner

- Aleris er en fantastisk arbeidsplass, for her er man nytenkende! Å komme hit som pasient innebærer at du blir sett, hørt og ivaretatt. Det er min jobb og det gir meg veldig mye igjen. Møt Liz, pasientkoordinator ved Aleris Sykehus Frogner, når hun forteller om sin arbeidshverdag. Se filmen>

 

Sissel Tandberg

Sykepleier i Aleris Frogner, Oslo

- Det er veldig godt arbeidsmiljø her, sier sykepleier Sissel, og vi får ofte tilbakemeldinger på at vi gjør en god jobb. - Pasientene velger å komme tilbake hit. Møt Sissel når hun forteller om sin arbeidshverdag på Aleris Frogner, Oslo. Se filmen >

 

Annelise Kjellsen

Operationssykepleier i Aleris Hinna Park

Hør Annelise, operasjonssykepleier, fortelle om hvor viktig kvaliteten er for henne i de korte møtene hun har med sine pasienter i operasjonssalen på Aleris Hinna Park, Stavanger. Se filmen >

 

Controller i Aleris Omsorg Norge

Den erfarne controlleren Herman Letting er én av dem som daglig sørger for kontroll av rutiner, økonomi og administrasjon i Aleris-konsernet, ved hovedkontoret i Oslo. Les mer.


Sykepleier i Aleris Omsorg Norge

Eldin Hasanagic ved Uranienborghjemmet i Oslo lever av å gi medarbeidere mer kunnskap og kompetanse, en jobb han synes er svært givende og motiverende. Les mer. 

 

Sykepleiere i Aleris Omsorg Norge

Sykepleierne Gisle Lauritsen og Unni Hagen i Respirator-/hjemmeteamet i Region Sør Skien sørger for å balansere trygghet og privatliv for folk som er avhengig av pleie fra helsepersonell døgnet rundt i eget hjem. Det gir livsglede hos brukere og takknemlige pårørende. Les mer.

Plastikkirurg i Aleris Helse

For den norsk-serbiske spesialisten i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi Ivan Pavlovic i Aleris Helse i Trondheim, er det viktigste ved jobben å forbedre livskvaliteten til pasientene sine. Les mer. 

Allmennlege i Aleris Helse

Allmennlege Johan Edvard Tellum er en av allmennlegene som jobber ved Aleris sykehus og medisinske senter på Frogner i Oslo. Noe av det han opplever som annerledes ved å jobbe der er at alt av nødvendig kompetanse er samlet og lett tilgjengelig. Les mer.

Sykepleiere i Aleris Omsorg Norge

Ved Alarmsentralen og Hjemmetjenesten sørger sykepleierne Birgitte Lystad og Carina Strømme for at eldre kan bo trygt i sitt eget hjem. Les mer.

Til toppen av siden