Urolog

Aleris Colosseum Stavanger har offentlig avtale på en rekke undersøkelser og operasjoner innen urologi. Vi har også et stort privat tilbud, som blant annet inkluderer avansert prostatakreftutredning med KOELIS-biopsi.

Spesialiteten urologi omfatter behandling av kirurgiske tilstander og sykdommer i urinveiene og i mannlige kjønnsorganer. Aleris Colosseum Stavanger har et tett samarbeid med Aleris Kreftsenter i Oslo, som har særlig spisskompetanse på utredning av prostatakreft. 

Bestill time på tlf. 51 91 19 60 


Den offentlige avtalen innen urologi omfatter følgende utredninger/inngrep:

Urologisk utredning med cystoskopi, inkludert biopsi.
Prostatahyperplasi: TUR-P
Fjerning av svulster i blæren, TUR-B
Vannbrokk
Striktur
Fimose, voksne
Nesbitt (korreksjon av feilstilling, penis)
Ultralyd scrotum
Flowmetri

For å benytte deg av den offentlige avtalen må du ha henvisning fra lege. 


Avansert prostatakreftutredning

Aleris i Stavanger kan nå tilby det nyeste innen prostatakreftutredning med kombinert MR og MR-veiledet biopsi (KOELIS-biopsi).

MR-veiledet biopsi er avansert prostatakreftutredning. Hvis det gjøres palpasjonsfunn i prostata eller blodprøvene viser forhøyet PSA-verdi blir du undersøkt av vår urolog og det utløses ev. pakkeforløp for kreft.

MR prostata utføres på Aleris Røntgen Stavanger. Bildene blir gransket ved kreftsenteret i Oslo. Ved behov for KOELIS sendes bildene elektronisk til vår nye KOELIS- maskin på Aleris Colosseum Stavanger og en målrettet biopsi blir tatt av vår urolog.

Til toppen av siden