Utredning for slankeoperasjon

Aleris Overvektsklinikk i Oslo tilbyr slankeoperasjon til personer som lider av sykelig fedme. Våre erfarne kirurger tilbyr lokal utredning ved de ulike sykehusene våre, slik at du ikke trenger å reise til Oslo før en eventuell operasjon.

Har du gjentatte ganger forsøkt å gå ned i vekt ved å trene og spise sunt, men endt opp med å gå opp i vekt igjen like etterpå, kanskje til og med til en vekt høyere enn utgangspunktet? Personer som lider av fedme, og har gjort det lenge, har mekanismer i kroppen som gjør det svært vanskelig å gå ned i vekt på egen hånd. Kroppen har vent seg til overvekten, og ved forsøk på slanking vil kroppen stritte imot og prøve å opprettholde sin "normalvekt". Disse mekanismene er årsaken til at kun 3-5% av sykelig overvektige klarer å gå ned i vekt, og bli der, med konservative metoder. For mange vil fedmekirurgi være eneste mulighet for å oppnå et varig vekttap.

Lurer du på om slankeoperasjon kan være noe for deg? Aleris Overvektsklinikk kan skilte med noen av Skandinavias mest erfarne fedmekirurger, i tillegg til et tverrfaglig fagteam som følger deg opp før, under og etter operasjon.

Selve slankeoperasjonen foregår ved Aleris Sykehus på Frogner i Oslo, men kirurgene våre tilbyr utredning for fedmekirurgi i mange av landets største byer. På en slik utredning vil du få en grundig gjennomgang av operasjonsmetodene vi tilbyr, og kirurgen vil gjøre en vurdering på hvilken type operasjon som vil gi deg det beste resultatet på sikt. Du vil også få råd om hvordan du bør spise etter operasjonen og hvilke livsstilsendringer som er viktige for et godt langtidsresultat. Du kan selvfølgelig ta med deg noen på utredningen hvis du ønsker det.

Utredningen er gratis og helt uforpliktende.

For bestilling av time eller ved spørsmål om tilbudet, ta kontakt på tlf 22 12 49 91 eller send oss en mail på overvektsklinikken@aleris.no

For utfyllende informasjon om slankeoperasjoner, se www.overvekt.net

Til toppen av siden