Et nytt og tilpasset botilbud til seniorer med sentral beliggenhet på Myra

Alerishuset Arendal

Alerishuset er et nytt botilbud til seniorer med sentral beliggenhet på Romstølen på Myra. 20 tilpassede, lyse og trivelige leiligheter for de som ønsker en enkel og trygg hverdag. Leilighetene har livsløpsstandard og kan enkelt omgjøres til pleieleiligheter ved behov.

Målet med Alerishuset er å skape gode og trygge vilkår for eldre som ønsker å bo i egen, lettstelt leilighet. Bygget er nyoppført og innredet med universell utforming. Ved behov kan leilighetene utstyres med velferdsteknologi som gjør hverdagen enklere og bedre.

Alerishuset består av to seksjoner, hver seksjon med 10 leiligheter. Leilighetene er fordelt på andre og tredje etasje, og begge seksjoner har heis. Leilighetene er på 52 m2 og leies ut som vanlige utleieboliger. Alle leilighetene har ett soverom og åpen løsning med kjøkken og stue. Til hver leilighet tilhører innvendig bod på ca 5 m2. Adkomsten er oppvarmet og isolert. Inkludert i husleien er praktisk bistand; rengjøring av leiligheten 1 time hver andre uke.

I første etasje er det resepsjon og kontorer, samt gjesterom for pårørende. Det er egen kokk som driver kafeen/selskapslokalet. Her kan både beboere og folk utenfra møtes for en kaffeprat, delta på kurs, konserter/kulturarrangementer og ha større sosiale sammenkomster. Huset har også en seniorklubb som utformes av leietakere med turer, aktiviteter og innhold som gjør dagene gode. Det er kort vei til naturopplevelser og fine turløyper i umiddelbar nærhet. Det legges opp til sosialt samvær inne og ute alt etter hva beboerne ønsker. 

Gjennom alarmsentralen har leietakere tilgang til bistand fra sykepleier på vakt hele døgnet. Alerishusets egen husvert er også tilgjengelig på dagtid mandag til fredag. Husverten drifter bygget og jobber for å skape et godt bomiljø for husets beboere. Sammen med husverten og nye naboer kan du være med å påvirke innholdet i egen hverdag og lage skreddersøm i ditt bomiljø.

Vi tilrettelegger og skreddersyr helse- og omsorgstilbud etter ditt behov, være seg praktisk bistand eller teknologiske løsninger.

Sammen lager vi trivsel og trygghet!

Trykk her for link til vår elektroniske brosjyre, eller ta kontakt på e-post iren.matheussen@aleris.no eller telefon 481 02 166.

Til toppen av siden