Seniorboliger sentralt på Frogner i Oslo

Lyse og lettstelte seniorleiligheter med balkong

Midt i smørøyet, i Gabels gate 38 like ved Bygdøy Allé, finner du Aleris Park Frogner. Her etablerer Aleris Omsorg 80 lyse og trivelige leiligheter, hvor alle har store vindusflater og egen balkong. Det er heis i bygget. Leilighetene leies utelukkende ut til seniorer, og det benyttes standard leiekontrakter.

Ukentlig rengjøring, TV og internett er inkludert i leien, det samme gjelder ett fellesmåltid og to fellestreninger med fysioterapeut per uke. Våre beboere har tilgang til husvert og fast servicepersonale, felleslokaler, aktivitetstilbud, sosiale arrangementer og hjemmehjelp/fysikalsk behandling etter bestilling.

Trygghetspakken

Som en del av husleien tilbys en trygghetspakke, som blant annet omfatter komfyrvakt og trygghetsalarm – en liten radiosender med en alarmknapp. Ved å trykke på alarmknappen vil beboeren få toveiskontakt med Aleris' vaktsentral i bygget, som er bemannet med helsepersonell 24 timer i døgnet. 

Fysisk aktivitet

Vi i Aleris Park Frogner er opptatt av eldre skal ha en god fysisk helse så lenge som mulig. Derfor arrangerer vår fysioterapeut fellestrening for beboerne to ganger i uken, og dette er inkludert i husleien. Det er selvsagt frivillig å delta, men vi oppfordrer alle til å bli med! Individuell personlig trening og fysikalsk behandling av fysioterapeut kan bestilles.

Fellesskap og sosiale arrangementer

Leilighetene er samlet i ett bygg, med tilgjengelig fellesareal for beboerne. Felles dagligstue er åpen syv dager i uken, og ligger i tilknytning til husvertens kontor. Her er det felles arrangementer som man kan delta på etter eget ønske. Lokalene kan også disponeres til egne sammenkomster. I bygget ligger også en gjesteleilighet, som kan leies av familie/venner/besøkende.

Det arrangeres faste sosiale samlinger hver uke, og månedlige aktivitetsplaner lages etter leietakernes ønsker. Aktivitetene kan variere fra felles måltider, samlinger på huset og besøk av kulturarrangementer, til turer i nærområdet og større utflukter.  

Ønsker du mer informasjon?

Eller ønsker du kanskje å komme på visning? Send e-post til alerispark@aleris.no eller ring oss på tlf 941 64 633.

Du kan også lese mer på www.alerispark.no

Hjertelig velkommen til Aleris Park Frogner!

Til toppen av siden