Lambertseterskolen

På Lambertseter har vi vårt eget konsept, for hvordan vi jobber med utvikling og kompetanseheving hos våre medarbeidere.

Lambertseterskolen er internundervisning satt i system. Vi har Lambertseterskolen en dag i uken, med ulike tema etter behov og ønsker. Undervisningen foregår i 1 time pr gang, og samme tema gjennomføres tre uker på rad, slik at  så mange som mulig skal få deltatt på denne undervisningen.   

Det er mange nasjonaliteter som arbeider på Lambertseter, og dette kan by på både språklige og kulturelle utfordringer. Vi har derfor iverksatt språkopplæring for flere av våre ansatte i samarbeid med Skullerud voksen opplæring, hvor  ca 30 ansatte deltar. Deltakerne her har også deltatt på innføringskurs i generell datakompetanse

Stadig flere beobere og alders- og sykehjem har, eller vil få, diagnosen demens. For å ivareta beboere med demens på en best mulig måte har vi nå 3 studiegrupper med totalt 24 personer som deltar i Demensomsorgens ABC, som er et 2-årig program i regi av Geria.

Til toppen av siden