VELKOMMEN TIL KUNDEKVELD PÅ STRØMMEN TORSDAG 27. OKTOBER!

Vi har gleden av å invitere deg og en venninne til en eksklusiv kundekveld hos oss på Aleris Strømmen torsdag 27. oktober.

Vi åpner dørene kl 17:30 med mingling og lett servering. Kvelden innledes med besøk av en representant fra Restylane som vil fortelle litt om mulighetene vi har til hudforbedring, rynkebehandling og leppebehandling. Vi får også besøk av en representant fra HudHelse som vil fortelle litt om de fantastiske hudpleieproduktene fra ZO Skin Health og ZO Medical, og hvordan vi best tar vare på huden vår. Vi får dessuten besøk av en plastikkirurg som vil fortelle litt om øyelokk og øyelokksoperasjoner.

Vår dyktige kosmetiske sykepleier Petra Eckmann er tilgjengelig for rådgivning hele kvelden. Du vil få mulighet til å kjøpe de deilige hudpleieprodukter fra ZO til 10 % rabatt! Alle deltagere får også mulighet til å bestille behandling av sinnarynken til kun 1 990 kr! Det blir goodiebags til alle, samt konkurranse hvor noen heldige vinnere har mulighet til å vinne en behandling med Restylane og eksklusive hudpleieprodukter fra ZO.

Det er begrenset plass og her er det først til mølla som gjelder! Dette er en sjelden mulighet!

Påmelding innen 24. oktober til: kosmetikk.strommen@aleris.no

Vi gleder oss til å treffe deg!

Med vennlig hilsen

Alle oss ved Aleris Strømmen

Til toppen av siden